Dress for less

Ik heb 3 tips voor jullie om een betaalbare party-outfit aan te schaffen. 

Wil je party-proof tijdens de feestdagen shinen maar reikt je budget niet tot Chanel?

Lees verder voor betaalbare oplossingen!

 

Accessoires

Dat mooie, eenvoudige zwarte jurkje wat je nog in de kast hebt hangen en eigenlijk altijd goed is? Koop een mooie panty met glans of een glittertje en draag het met pumps in een felle kleur, héél leuk!

Style het af met òf een opvallende statement ketting òf met mooie grote oorbellen. Maak een keus. Wist je dat het vaak veel eleganter staat om 1 opvallend sieraad te kiezen?

Geen fel gekleurde pumps in je kast, maar basic zwarte pumps wel? Ook mooi, denk dan eens aan een clutch in een andere kleur of met pailletten…

Mix oud met nieuw

Je ziet ze op de markt of voor een fijn prijsje bij betaalbare modeketens: de glitter of pailletten legging. 
Combineer hem met een zwart shirt dat net wat langer is en draag er je good old zwarte blazer bij.

Of combineer het met een clean witte overhemd blouse, dit geeft een sophisticated sexy look, zeker met hakken!

Zijn je benen wat forser? Draag dan je zwarte skinny broek of legging van wat steviger stof en combineer het met een glitter of pailletten jasje! Let maar eens op, je ziet ze overal nu!

Voor jou geen glitter & glamour? Denk een aan prints

Die leuke jumpsuit die je afgelopen zomer droeg of die fijne broek en top in een fijne print… Combineer het met mooie enkellaarsjes en een mooi zwart comfy vest , nee nu niet die knoopjes dicht gaan knopen, maar open dragen, veel vrouwelijker!

Ook voor deze outfit heel mooi af te stylen met opvallende oorbellen, deze stoere trendy look past helemaal bij de feestdagen!

  

 

Gerelateerde artikelen

FemNa40