Ik ben kledingcoach, en woon in Amsterdam
Na 12 jaar te hebben gevlogen als stewardess, besloot ik iets met mijn passie voor fashion te gaan doen.
Nog tijdens het vliegen deed ik ooit de gedenkwaardige uitspraak: ‘maar ik ben nergens echt goed in, behalve misschien in shoppen’

Vanuit styling, personal shopping, en kleur en stijltrainingen, kwam alles bij elkaar. Want ik hou van mode en kleding, volg alle trends op de voet. Maar wat is nu leuk voor jou? Dat vind ik zo interessant als kledingcoach: Kleding waarin jij jezelf kunt zijn, in kleuren die jou laten stralen, en kledingstukken die passen bij jouw figuur en, heel belangrijk: je persoonlijkheid.
FemNa40 verbindt vrouwen, inspireert ze. En richt zich op mijn doelgroep, de vrouw van 40&UP;!

De vrouw die houdt van trends en fashion, maar het niet altijd kan vertalen op zichzelf.
Ik hoop je te inspireren, met mijn kijk op ‘How to wear’ en het mooiste van jezelf te laten zien,
Vragen stellen mag natuurlijk ook! Stuur me een foto van je gezicht en figuur, en een stukje met je vraag, het lijkt me superleuk die te mogen beantwoorden!

Liefs, Linda

http://www.styledbylinda.nl

Dress for less

Door:

Ik heb 3 tips voor jullie om een betaalbare party-outfit aan te schaffen. Wil je party-proof tijdens de feestdagen shinen maar reikt je budget niet tot Chanel? Lees verder voor betaalbare oplossingen!

Lees verder

Ontdek je figuurtype

Door:

Ontdek wel figuurtype jij hebt, zodat jij er op je mooist uitziet! Zoals Coco Chanel zei: ‘Fashion is architecture: it is a matter of proportion’.

Lees verder

Succes met de bh!

Door:

Je kunt nog zoveel geld uitgeven aan die ene mooie design jurk, maar wanneer je een bh draagt die je borsten platdrukt of waarin je 3 borsten krijgt, zul je er nooit fabuleus uitzien!

Lees verder

How to wear ripped jeans

Door:

De ripped jeans (ofwel de jeans met scheuren) uit de 90’s is weer helemaal terug in het modebeeld. Van een sexy skinny model tot een meer casual boyfriend model, je ziet ze weer overal.

Lees verder

Mag het iets pittiger?

Door:

In de zomer is de rok in Nederland altijd een dingetje. Zeker wanneer de eerste warme dagen zich aankondigen hebben we de grootste moeite onze benen, vaak nog akelig bleekjes, te laten zien.

Lees verder