Ahoy Rotterdam

Van 26 t/m 29 juni is er het Holland Zomer Festival, een zomers feest voor het hele gezin in en rond Ahoy Rotterdam.

Kom inspiratie opdoen op deze zomer-fair en geniet van de vele ingerichte verkoopstands en kraampjes die zowel binnen als buiten Ahoy hun diverse producten presenteren.

 

Zo zijn er diverse themastraten, o.a. op het gebied van gezondheid, beauty, fashion, vakanties, lekker eten en drinken, workshops en nog veel meer.

Ook voor mannen!

Het Holland Zomer Festival is niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen. Er zijn dartcompetities,
een electrisch rijden ciruit met diverse voertuigen, een heus sportscafé opgetrokken in de sfeer van de zogenaamde Oktober Bierfeste en allerlei (bier)proeverijen.

Het Holland Zomer Festival is een echt gezinsevenement, dus neem de kinderen mee. Er zijn voor de kinderen allerlei workshops. Ook kunnen ze paardje rijden en zijn er diverse attracties. Voor de allerkleinsten is er de zomercrèche.

The Model Convention, International Model Search

Ontmoet de scouts van de topmodellen zoals Naomi Campbell, Yfke Sturm of Kate Moss op The Model Convention! Meer dan 20 scouts uit de belangrijkste modellenbureaus uit binnen en buitenland zijn op het Holland Zomer Festival op zoek naar nieuw talent. Een uniek evenement waar mannen en vrouwen (13 t/m 30 jaar) direct in contact worden gebracht met de top van de (inter-) nationale modellen wereld.

Onder begeleiding van Fashion Business Expert Mariana Verkerk wordt iedere deelnemer voorbereid en begeleidt om zich optimaal aan de scouts op de catwalk te presenteren. Binnen één dag weten de deelnemers of een (inter-)nationale Modellen Carrière tot de mogelijkheden behoort. Kijk voor meer informatie en tickets op themodelconvention.com

Heel veel entertainment

Naast de velen modeshows en demonstraties zijn er optredens van o.a. Dries Roelvink, Mariska van Kolck en nog vele anderen. Ook zijn er diverse dj’s om de zomerse sferen te verhogen. Weersomstandigheden zullen geen invloed hebben op het Holland Zomer Festival. Slecht weer geen probleem, in Ahoy schijnt altijd de zon.

Tickets bestellen: website

FemNa40