Brrr… het is weer kouder

Gaan we dik gekleed of modieus kou lijden?
Koud, guur weer. Na een lange nazomer met nog warme temperaturen lijkt nu ook de winter toch door te zetten.

En ook met dit koudere weer wil je er leuk uitzien, liefst zonder kou te lijden. Een mooie legging onder een jurk is weer helemaal hip dit najaar.

Leggings van stretch-katoen of lekker zachte nylon-leggings.

 

Het is net waar je voorkeur naar uitgaat. Ik vind het heerlijk om in een lekkere zachte nylon (panty) legging te lopen. Je voelt de naden niet, het zit lekker zacht en comfortabel aan je benen en je loopt er modieus bij.

Vaak kies ik voor een anti-statische legging, zodat mijn jurk niet aan mijn benen blijft plakken als ik opsta.
Deze zijn verkrijgbaar in o.a. 50 of 120 denier. Of in het geval van koudere dagen, de zgn. thermo-legging of thermo-panty (soms ook verkrijgbaar als panty kniekousjes).

Ze houden je benen net wat warmer dan gewone leggings of broeken. Er zijn grofweg 2 soorten:
een warmteregulerende panty of een fleece-panty.

De warmteregulerende panty

Deze thermopanty is gemaakt van speciaal garen die actief bijdragen aan de klimaatregeling van je voeten en benen. Deze unieke materiaalsamenstelling verhoogt merkbaar de oppervlaktetemperatuur. Het behoudt de lichaamswarmte en zorgt zo voor een aangename gevoelstemperatuur.

De fleece-panty

Deze thermopanty is van binnen gevoerd met fleece, waardoor je ook met kouder weer prima op de fiets kunt stappen zonder koude benen te krijgen. De panty heeft een iets grovere structuur waardoor hij van heel dichtbij eerder op een maillot lijkt, maar op iets meer afstand (je gesprekspartner) zie je hier weer niets van en is het een keurige panty.

De thermopanty is dus in een woord: Ideaal! Na een lekkere wandeling of koude fietstocht de kaarsen aandoen en dan opgekruld op de bank gaan zitten met een beker warme chocomelk. Hmmm... Het heeft wel wat.
Laat toch die winter met zijn gure weer maar komen! Warm en modieus kunnen immers prima samengaan!

Kijk voor je winterpanty op: www.pantyspecialist.nl

Gerelateerde artikelen

Panty trends

Door:

De benen verliezen langzaam hun mooie, gebruinde kleur, maar het is ook simpelweg te koud aan het worden. Maar welke panty kies je en wat is er hip deze winter?

Lees verder

FemNa40