Mijn naam is Tessa Sterk. Ik ben 42 jaar en eigenaresse van een webshop met de focus op elegante, modieuze en stijlvolle panty’s.


Na jaren werkzaam te zijn geweest in de financiële dienstverlening ben ik mijn droom om zelf ondernemer te gaan worden waar gaan maken en dit doe ik met passie. Ik verdiep me in de klantvraag en ken de wensen rondom het dragen van panty’s uit eigen ervaring als geen ander.


Maar ik weet ook dat een heleboel vrouwen weinig tijd hebben om uitgebreid te shoppen. Vandaar dat ik gekozen heb voor een webshop met focus: je vindt snel wat je zoekt, 24/7 kun je bestellen en door de gratis brievenbusverzending binnen Nederland heb je snel je gewenste panty in huis zonder dat je ervoor thuis hoeft te blijven.


Ik heb me verdiept in de nieuwste innovaties op het gebied van panty’s en vind het leuk om hier meer over te vertellen. Op die manier weten vrouwen wat er te koop is en waar je op kunt letten bij bepaalde wensen of klachten.


Wist je bijvoorbeeld van het bestaan van anti-ladder panty’s, panty’s met verkoelend effect als je loopt of warmte-regulerende panty’s? Of van anti-statische panty’s of ondersteunende panty’s voor vrouwen die lang moeten staan of zitten?


En onderschat het belang van een mooie panty niet: het benadrukt je outfit en geeft het net die finishing touch die het verdient. Een panty benadrukt je vrouwelijkheid en geeft je een elegante, modieuze en stijlvolle uitstraling. En weten dat je er goed uitziet, draagt weer een stukje bij aan je geluksgevoel. Wie wil dat nou niet?


Meer informatie: http://www.pantyspecialist.nl

Lekker zittende panties

Door:

Een avondje uit. Leuk! Je lekker optutten en mooi aangekleed voor de dag of liever gezegd de avond komen. Voor velen van ons hoort daar toch die mooie rok of jurk bij.

Lees verder

Brrr… het is weer kouder

Door:

Gaan we dik gekleed of modieus kou lijden? Koud, guur weer. Na een lange nazomer met nog warme temperaturen lijkt nu ook de winter toch door te zetten. En ook met dit koudere weer wil je er leuk uitzien.

Lees verder

Panty trends

Door:

De benen verliezen langzaam hun mooie, gebruinde kleur, maar het is ook simpelweg te koud aan het worden. Maar welke panty kies je en wat is er hip deze winter?

Lees verder