Optisch langere en/of slankere benen

Wintervoordelen. Ik denk dat we het allemaal wel kennen: ontevreden zijn over bepaalde lichaamsdelen.

Heb je krullen dan wil je stijl haar, heb je een AA-cup dan wil je een DD-cup en ga zo maar door.

Voor optisch langere of slankere benen zijn najaar en winter zeker ook ideale seizoenen.

 

 

In de winter draag je immers minder vaak een huidkleurige panty, maar grijp je eerder naar een panty met print of een dikkere uni-kleurige panty. Hoe kun je dit in je voordeel laten werken?

Panty voor optisch langere benen

Om je benen langer te laten lijken, kies je bij een fashionpanty voor een panty met een streep of print in de lengte. Nylonkousen met een iets kleinere print hebben voor dit effect dan de voorkeur boven panty’s met een grote print.

Wil je een panty in één kleur kies dan voor een lichtere en iets dunnere panty. De hele dikke panty’s laten je benen weer iets korter lijken. Daarnaast kun je bij een uni-kleurige panty ook de panty aanpassen aan de kleur van je schoenen. Als ze dezelfde kleur hebben, lijken je benen langer.

Let bij glanspanty’s wel even op. De glans zorgt ervoor dat je benen langer lijken, maar soms ook voller en dat is niet altijd een fijn neveneffect!

Welke panty kies je als je optisch slankere benen wilt?

Je benen lijken slanker als je een fashionpanty kiest waarbij de print niet te klein is. Met print in de lengte,
zoals een verticale streep, lijken je benen al snel slanker dan met een print die juist horizontaal en dus deels om je been heen gaat.

Bij uni-kleurige panty’s kies je juist een dikkere, maar niet te dikke panty. Bij te dikke panty’s kan het zijn dat je been korter lijkt en dus ook minder slank. Een matte panty geeft een slankere look dan een echte glanspanty. Daarnaast kun je de kleur van je nylonkousen aanpassen aan je schoenen. Hebben ze dezelfde kleur dan lijken je benen langer en daardoor ook weer wat slanker.

Bovenstaande opties kun je vaak prima combineren om optisch langere en slankere benen te krijgen; een in vele ogen vaak ideale combinatie. Een iets dikkere panty of juist een fashionpanty met 'lengtewerking' is goed verkrijgbaar in de winter. Een voordeeltje dus!

Voor mooie fashionpanty’s of winterpanty’s: pantyspecialist

Foto: pantyspecialist

Gerelateerde artikelen

Brrr… het is weer kouder

Door:

Gaan we dik gekleed of modieus kou lijden? Koud, guur weer. Na een lange nazomer met nog warme temperaturen lijkt nu ook de winter toch door te zetten. En ook met dit koudere weer wil je er leuk uitzien.

Lees verder

Combineren met kleurnuances

Door:

De komende winter laat een grote trendverschuiving zien. Kleur wordt leading.mode De nieuwe Versteegh collectie is dan ook gebaseerd op kleur en kleurverloop.

Lees verder

FemNa40