Sporty chique naar de sportschool

Voordat we ons op het strand durven te vertonen, moeten we toch nog iets harder werken aan onze beachbodies.

En dat doen we in de gym! Sporty chique is dé trend dit jaar, maar hoe gaan we chique naar de sportschool?

 

Dames nog even goed trainen!

Er zijn veel geweldige sportmerken. Zo zijn Nike en Addidas twee van onze favorieten. Addidas werkt samen met superontwerpers zoals Stella McCartney en het Braziliaanse The Farm Company. Onlangs kondigde het merk ook een samenwerking aan met niemand minder dan Mary Katrantzou.

Wij zijn erg benieuwd! Nike komt met de Tech Hyperfuse Collection; een collectie met transparante sportkleding. Nu kunnen we ook die trend voorzetten in de sportschool. We like!

Sportschoenen

Een paar coole sportschoenen maken de look af. Het Amsterdamse Filling Pieces maakt chique sneakers die te mooi zijn om alleen in de gym aan te doen, dus je kunt ze ook onder normale kleding dragen. Twee vliegen in één klap!

Heidi Klum is het gezicht van New Balance dit voorjaar. Het model ontwierp stukken voor de collectie die functioneel zijn, de juiste vormen van de vrouw accentueren en die passen bij de laatste mode. Voor de kledinglijn is open mesh nylon gecombineerd met traditionele bloemenpatronen. Ook komt New Balance met Fresh Foam 980, een high perfomance schoen die fantastisch aanvoelt en er ook nog gaaf uitziet.


Links: Heidi Klum voor New Balance Rechts: Witte sneaker Filling Pieces, gekleurde sportschoen New Balance

Na alle cardio moeten we niet vergeten om ons lichaam goed te tonen. Dat doen we met yoga en pilates.
Gelukkig gaan de sportmerken ook mee met de mode en zijn er volop mooie outfits om fashionable de downward dog in te doen.


Links: Uitgesneden top Nordstrom Rechts: Yogatrui Stella McCartney voor Addidas, Yogabroek Reebok

Bron Perscentrum Mode

Foto bovenLinks: Addidas Originals x The Farm Company  Rechts: Nike Hyperfuse Collection
FemNa40