Actie: Hippe zwemluiers

Actie: PandaBaby geeft een zwemluier t.w.v. 9,95 euro weg! Het enige dat je moet doen is FemNa40 op Facebook liken!

Je ziet ze steeds vaker opduiken aan het strand of in het zwembad: de hippe zwemluiers. Niet zo vreemd natuurlijk, want het is ideaal als er op vakantie niet meer zo’n enorm pakket wegwerp zwemluiers mee hoeft.

 

Er zijn nog veel meer voordelen voor blije baby bipsjes, want de wasbare zwemluiers zitten namelijk als gegoten om de billetjes en dat poedelt lekker in het water. Daarnaast zijn ze snel droog en ook nog eens hartstikke leuk om te zien.

Zwemluier met klittenbandsluiting

Het Nederlandse merk PandaBaby brengt een unieke wasbare zwemluier op de markt. Afgelopen zomer was de vraag naar deze hippe zwemluiers groot, dus besloot PandaBaby het assortiment uit te breiden. En zeg nou eerlijk, de zwemluiers van PandaBaby zien er ontzettend vrolijk uit en zijn verkrijgbaar in grappige dessins.

Van een stoere jeans look tot een print met bloemetjes of een zwemluier met een giraffe op de bips.
Een wegwerp zwemluier met een zwembroek dragen is definitief verleden tijd. De wasbare zwemluier draagt fijn en is te koop in 1 maat (4 tot 15 kilo), maar dankzij drukkers voor ieder kindje perfect op maat te maken.
Dankzij het klittenband is de zwemluier ook nog eens gemakkelijk aan en uit te doen.

Voor blije billen

De binnenkant van de wasbare zwemluiers van PandaBaby is heerlijk zacht en daar worden babybillen blij van. Omdat de zwemluier nauw aansluit, is het draagcomfort hoog; het zwemwater wordt niet geabsorbeerd en de zwemluier voelt dus niet zwaar aan.

Dát zorgt voor extra veel plezier in het water. Zonder zorgen lekker spelen en spetteren in het zwembad, want in zwembaden in binnen- en buitenland zijn zwemluiers steeds vaker verplicht.

De zwemluiers zijn na het zwemmen snel droog en kunnen iedere keer opnieuw gedragen worden. Ook na een wasbeurt is de zwemluier spoedig droog en klaar voor een nieuwe duik in het water. Kortom, met één wasbare zwemluier ben je klaar. Slepen met een heel pak wegwerp zwemluiers hoeft echt niet meer.

    

Over wasbare (zwem)luiers

De zwemluiers zijn ideaal om te gebruiken, leuk om als (kraam)cadeau te geven of te krijgen en ook nog eens betaalbaar! In de webshop staat ook het grote assortiment gewone wasbare luiers, een uitstekend alternatief voor de wegwerp luier. Omdat je deze luier steeds kan hergebruiken is deze beter voor het milieu. Bovendien is het gezonder voor kindjes en ook nog eens goedkoper!

Meer informatie over assortiment en prijzen op pandababy.nl

FemNa40