Een pop die écht kan praten!

Ook al hebben games en spelcomputers duidelijk hun intrede gedaan op de verlanglijstjes voor verjaardagen, Sinterklaas en Kerst, voor veel meisjes blijft een pop een zeer gewild cadeau. 

Met lange haren om te borstelen en mooie kleren om aan te trekken.

 

Met pop Cayla kunnen kleine poppenmoeders niet alleen urenlang aan de slag met mooie kapsels en outfits,
ze kunnen bovendien écht samen met haar spelen.

Dankzij de ingebouwde spraakherkennings-software kan Cayla antwoord geven op vragen, spelletjes spelen en zelfs samen rekensommetjes oefenen. Het perfecte cadeau voor de feestdagen!

Ook kan Cayla echt antwoord geven op de vragen die een kind aan haar stelt. Zo kunnen ze samen praten over hun favoriete hobby’s, dieren en kleuren, maar ook over het weer of wetenswaardigheden over allerlei steden en landen.

Cayla vertelt de mooiste verhalen en kan bovendien heel goed rekenen. Ze speelt graag spelletjes,
zoals Boter, Kaas en Eieren of Memory. Ook heeft ze diverse fotoalbums waar ze graag van alles over vertelt, bijvoorbeeld over haar bezoek aan de dierentuin of de kermis.

Veilig internetgebruik

Cayla maakt gebruik van bluetooth en wordt aangestuurd door middel van een (gratis) app op je smartphone of tablet, verkrijgbaar voor zowel IOS als Android. Een deel van de activiteiten met Cayla kan echter prima offline plaatsvinden, zoals samen kletsen, een spelletje met haar spelen of samen foto’s bekijken.

Andere activiteiten

Wanneer je haar een gerichte vraag wilt stellen of een rekensom wilt laten oplossen, dan vereit dat een internetverbinding via een smartphone of tablet. Dankzij speciale internetsoftware wordt de gesproken tekst omgezet zodat Cayla begrijpt wat er wordt gevraagd en een passend antwoord kan geven.

Daarbij wordt gebruikgemaakt van Google SafeSearch technologie, zodat woorden en content die als ongepast kunnen worden beschouwd, worden geblokkeerd. Bovendien kunnen ouders naar wens extra woorden of zinnen aan deze lijst toevoegen.

Mocht een dergelijk ongepast woord toch een keer ter sprake komen, dan zal Cayla het kind naar haar ouders verwijzen of aangeven dat ze niet begrijpt wat er bedoeld wordt en voorstellen om het ergens anders over te hebben.

Zo zijn ouders er zeker van dat de twee nieuwe beste vriendinnen ook écht gezellig samen spelen.

Cayla - Een pop die echt kan praten hier te koop
 

 

Gerelateerde artikelen

42 en oma!

Door:

21 jaar oud was ik toen mijn dochter geboren werd. Oprecht het mooiste wat ik mocht ervaren. Ja, ik was jong en compleet naïef. Als ik toen wist wat ik nu weet had ik heel veel dingen anders gedaan.

Lees verder

FemNa40