De leukste uitjes voor moeder en dochter

Moeders en dochters hebben verschillende relaties met elkaar. Ze kunnen of samen door een deur of ze vliegen elkaar in de haren.

In het eerste geval is de relatie zo goed, dat ze als vriendinnen van elkaar zijn. En vriendinnen doen immers alles samen!

Voor die moeders en dochters staan onderstaand wat tips, zodat jullie er gezellig met z'n twee op uit kunnen.  

 

Net wakker?

Je dochter kruipt lekker even bij je in bed. Ze heeft namelijk iets voor jullie geregeld.
Een Frans ontbijt, compleet met croissants en chocoladebroodjes, gekookte scharreleitjes, vers gesneden beleg, versgeperste jus d'oranges, etc. Hoe lief is dat… Bovendien wordt het op een door jou afgesproken tijd door een lekkere vent op bed gebracht!

Quality time

Plan samen met je dochter een uitje of weekend om met elkaar op te trekken. Deze spaarzame momenten samen zijn om nooit te vergeten. Even niet die stomme regels waar je dochter van alles moet doen, zoals kamer opruimen, huiswerk maken of op het broertje/zusje passen.

Voor moeder geldt dat ook... even niet aan de was, de kamers opruimen, boodschappen doen en het avondeten klaarmaken. Nee, gewoon even samen iets leuks doen. De jongens doornemen of zij ze of niet leuk vindt , over stomme pukkels die maar niet weggaan, ze nu niet of wel moet afvallen, alle winkeltjes en markten afstruinen of om dat leuke T-shirt, schoenen of rokje te scoren.

Gewoon even iets met elkaar doen. Daarna heerlijk aan de thee op jullie favoriete terrasje. Moeder en dochter ontpoppen zich als vriendinnen en gaan samen op pad. Ze kunnen in alle rust bespreken waarom ze elkaar af en toe niet snappen, boos worden en elkaar in de haren vliegen. Alle frustraties met school en vriendinnen,
sport etc. zijn bespreekbaar. 

Wil je ook zo'n leuke dag met elkaar doorbrengen? Onderstaand hebben we wat leuke tips op een rijtje gezet.

Tips

 • Ga eens samen voor een High Tea bij Tot Zo in Amsterdam. Je wordt verrast met een etagère waarop allerlei kleine sandwiches en zoete lekkernijen liggen.
   
 • Af en toe is het heerlijk om je voeten te laten verwennen. Dat kan altijd bij een perdicure maar voor de verandering kun je ook kiezen om naar een Fish Spa te gaan en neem er gelijk een handscrub bij. Er is nu een leuke actie bij Garra Rufa Fish Spa in Amsterdam.
   
 • Bij Slender You Beauty World in Aalsmeer kun je je samen inschrijven voor een luxe visagie workshop en krijg je nog een persoonlijke make-up kleurenanalyse op de koop toe.
   
 • Een luxe gezichtsbehandeling voor weinig is nu te doen met een deal van Iconic Beauty Company.
  Een uitbreiding met epileren van de wenkbrauwen of een massage van de nek is in overleg en nog betaalbaar ook.
   
 • Zelfs met z'n 2 naar de kapper gaan, is een feest. Zoek je een goedkopere kapper, dan is de oplossing om eens te kijken op Treatwell. Hier kun je in elke stad of dorp wel een kapper vinden.
   
 • Houden jullie van een natuurfilm? Vanaf 22 april is de Film Bears in de bioscoop en bij de Pathé theaters zijn de kosten voor jongeren t/m 17 maar 7,70 euro.
   
 • Op vakantieveilingen.nl kun je altijd bieden op concerten; nu bijvoorbeeld voor het concert met
  Jan Smit & Friends Live in Ahoy
   
 • De lente is begonnen en we kunnen de voeten bijna weer in een zomerschoentje steken. Wanneer door de winter de voeten droog aanvoelen, verwelkomt Melissa in Hoofddorp je met open armen voor een behandeling.
   
 • Vinden jullie acteren leuk dan is er op dit moment een ontzettend leuke deal. Je begint met een auditietraining met een camera met daarna een acteer workshop. Zijn jullie een 'GTST' fan dan kunnen jullie je hart ophalen om je in zo'n scène in te leven. De workshops worden gegeven bij
  The Works Actors Academy.
   
 • Een hobby hoeft niet duur te zijn. Zijn jullie beiden gek op sieraden maken? Bij Xenia Tombrou kunnen jullie een workshop volgen waar jullie de mooiste creaties zelf mogen ontwerpen.


Nog meer tips
 

 • Schrijf van de dag dat je samen op stap bent een paar dingen op en maak leuke selfies.
 • Koop bij de Hema een leuk fotoboekje, print je foto's stuur ze door en je hebt meteen een leuk cadeautje voor moederdag, vaderdag of haar verjaardag.
 • Vertel je dochter dat de moeders van haar vriendinnen ook een kijkje nemen op het leukste online lifestyle magazine voor haar: femna40.nl

Foto

 

FemNa40