Betrapt!

Behalve getrouwde mannen tegenkomen op dating-apps voor singles, blijkt het nog gekker te kunnen.

Zelf had ik al bedacht dat ik zomaar iemand tegen zou kunnen komen op een feestje.

 


Omdat ik mannen in de dating databank heb zitten die ik ken als getrouwd en niet op zoek. Van die mannen die ik zomaar ergens in real tegen het lijf zou kunnen lopen terwijl ze samen met hun vrouw iets gezelligs aan het doen zijn. Omdat we deel uitmaken van hetzelfde sociale netwerk.

Het kan nog gekker 

Ik was dus laatst op een feestje. Aan de andere kant van het land. Letterlijk. Het was een beetje een saai feestje. Ik zat stevig aan de wijn met een vrouw die ik wel vaker in dit netwerk tegenkom. We maken meestal wel even een praatje.

Het is een heel sympathieke dame met een steady relatie, 2 kids, een leuke baan… een rustig en prettig leven. Een beetje anders dan dat van mij, maar ik vind altijd wel aanknopingspunten, dus vind het gezellig.

Ik vermoed dat ze zich ook altijd even komt laven aan mijn avonturen. Avonturen die buiten haar belevingswereld liggen. Avonturen die haar blijkbaar trekken… als ze van een ander zijn. Ze neemt mijn avonturen met volle teugen in en ook dat vind ik prima. Ik heb geen geheimen en altijd wel iets te vertellen.

Iets over een spannende blind date, mijn relatie met een veel jongere lover of een avondje puberaal doorhalen. Zo praatte ik haar nu bij over de laatste maanden.

En zo kwamen wij op het fenomeen van die bekende dating-app. Die app die iedereen kent en waar iedereen een beetje heimelijk over doet. Want, de app staat bekend om de snelle sexdates en nee, daar praat je niet over op een feestje met familie.

Nou ja, niet iedereen praat daarover. Ik wel hoor. Ik heb niets om me voor te schamen. En zo kwam het dat ik mijn smartphone tevoorschijn haalde om haar te laten zien hoe één en ander werkt.

Via de gps werd ik gelokaliseerd en na wat zoeken kwam de eerste foto van een mogelijke match tevoorschijn… een vrolijk lachende man.

Maar die man lachte niet voor lang… hij stond een klein stukje verderop en zag zijn vrouw niet aankomen…

zizaschrijft.wordpress.com
zizaja.facebook.com

Gerelateerde artikelen

FemNa40