Ik ben expert in empowerment en help met name vrouwen de stap te zetten van dromen naar DOEN. Alles kan, want waar ik je bij help, is opruimen wat je tegenhoudt en de weg vrijmaken naar die droom (afvallen, die andere baan, meer zelfvertrouwen, voor jezelf beginnen, die reis maken, minder vaak boos worden…) door je te leren in jezelf te geloven.


In mijn bedrijf, dE VRIJE VROUW™, voeg ik alles samen wat ik tot nu toe heb verzameld aan kennis, inzichten, opleiding, overtuigingen en wijsheden in meer dan 30 jaar werk als therapeut, coach en trainer én in meer dan 50 jaar levenservaring als vrouw met een turbulent bestaan.


Mijn van dromen naar doen methodiek ben ik aan het uitwerken in een boek. Mijn doel is om dat boek dit jaar gepubliceerd te hebben.  Schrijven is een geweldige manier om alles wat in mijn hoofd & hart zit te delen, dus met veel plezier ben ik vaste blogger voor FemNa40.nl.


Ik hoop je te prikkelen, aan het lachen te maken én te inspireren om alles uit jouw leven te halen wat jij eruit wilt halen.
Veel leesplezier!


Hartelijke groet,
Sandra


expert in empowerment | turbo coach & trainer in #vandromennaardoen
schrijver | spreker | inspirator
devrijevrouw.com, centrum voor empowerment
vandromennaardoen.com, coaching en training
zizaschrijft.wordpress.com, autobiofictieve blogs over relaties en meer
sandramejacobs.nl, meer over mij