Hete en luidruchtige nachten

Goodmorning everybody! Hebben jullie lekker geslapen? Mijn nachten zijn over het algemeen heel erg heet en luidruchtig…

Hebben jullie er beeld bij? Nou switch dat beeld dan maar, want ik bedoel hiermee dat ik kennelijk keihard lig te snurken én bovendien opvliegers heb.

 


Dit is nog te doen als je alleen in je bedje ligt maar met een aantrekkelijke en bovendien jongere mijnheer naast je toch een tikkeltje gênant.

Toen ik nog gewoon alleen sliep, ging het allemaal wel, Ruby sliep wel door. Ik wapperde heftig met het dekbed zo nu en dan, zette de plafondventilator aan.

Liep naar de badkamer, haalde een ijskoude washand die ik op mijn borsten legde en af en toe op mijn voorhoofd waarna ik het, vooral in de winter, weer koud kreeg en mijn elektrische dekentje weer even aanzette, ventilator uit en weer onder mijn dekbedje kroop beetje vermoeiend maar dat dan vooral voor mijzelf.

Nu sluip ik richting badkamer, doe heel zachtjes de kraan open, zo kort mogelijk. Sluip weer terug naar mijn bed, ga bovenop mijn dekbed liggen mét washand, puf wat. Mijn lief wordt dan natuurlijk tóch wakker en vraagt: 'Gaat het goed schat'?

Beetje warm zucht ik, ja, het is ook best wel warm,' zegt hij dan, kruipt tegen mijn hete lijf aan en valt onmiddellijk weer in slaap. Ik daarentegen dúrf niet goed te gaan slapen sinds ik met de app 'Night Rec.' met eigen oren heb gehoord wat een geluid ik produceer.

Sindsdien heb ik de drogist zowat geplunderd en heb snor ex, silence (voor de zware snurker) en een curieuze pink ring met een uitstulping gekocht  die op een bepaald acupunctuur punt zou drukken wat het snurken tegengaat. Het léék aanvankelijk te werken, maar nu is het effect weer weg.

(Ik denk dat ik La Paay maar eens een PB ga sturen, even kijken hoe zij dit soort problemen te lijf gaat.
Maar goed, ik zit inmiddels fris en fruitig beneden en ik heb er weer zin in vandaag, jullie ook? We gaan er weer een gezellige, gezonde positieve dag van maken!

Kijk ook eens op mijn eigen website

Heel veel liefs van Luusje xxx

Gerelateerde artikelen

FemNa40