Bespreek je seksverlangens met je partner

Het is vaak moeilijk om over dit onderwerp te praten maar probeer er eens open en eerlijk over te zijn, het brengt je dichter naar elkaar toe.

Voor sommige stellen hoeft het allemaal niet meer 'dat gedoe' maar er zijn er die er nooit genoeg van krijgen.

 

Het is fijn om te weten wat een ieder fijn vindt. Vrouwen houden vaak net zoveel of soms meer van seks dan mannen, alleen dat moet je wel weten.

Uiteraard genieten we er alleen maar volledig van wanneer onze seksuele partner het goed doet en we elkaar laten genieten. Jammer genoeg is dit niet altijd het geval.

De meeste mannen denken dat ze beter in bed zijn dan dat ze eigenlijk zijn, er zijn veel 'fouten' die vrouwen/mannen maken tijdens de daad.

Voorkeuren, fantasieën en begeertes

Communicatie speelt een hele belangrijke rol om voorkeuren, fantasieën en begeertes in een relatie te onthullen. Dit is echter iets waar stellen vaak een steekje laten vallen, door tijdgebrek of het niet durven te zeggen uit schaamtegevoel of iets anders en dat is jammer.

Onderstaand een paar onderwerpen die toch echt essentieel zijn voor beide partners, mooi begin voor het nieuwe jaar.

Het voorspel
Ons lichaam zit vol met zwakke plekken die je kunt ontdekken, dat geldt natuurlijk voor allebei. Neem hiervoor de tijd.

Strelen
De clitoris is veel gecompliceerder dan de penis, maar er is geen twijfel over mogelijk dat dit één van onze grootste zwaktes is tijdens seks. Het is een erg gevoelig onderdeel van het lichaam waar je van moet weten hoe je het correct stimuleert. Dus voorzichtig en neem er je tijd voor.

De borsten
De meerderheid vande vrouwen vindt het fijn dat onze borsten aangeraakt worden aangezien dit ook één van de gevoeligste delen van het lichaam is. Ook deze plek moet met aandacht, rust en voorzichtigheid behandeld worden.

Geen kwantiteit, maar de kwaliteit

De capaciteit om meerdere orgasmes te krijgen, wordt namelijk geassocieerd met jeugdigheid en mannelijkheid. Mannen scheppen vaak op over hun records.

Getallen zijn erg belangrijk voor hen, omdat deze gemeten en vergeleken kunnen worden, waardoor ze zich beter voelen. Ze zijn zich echter nog steeds niet bewust van het feit dat kwaliteit veel belangrijker is voor vrouwen.

Fluisteren

Iets liefs zeggen werkt ook altijd. Sommigen houden van iets ruigere taal maar ook dat moet je van elkaar weten. Hier heb je hem weer... blijf communiceren. Het kan ook zo zijn dat je samen meer lol krijgt.

Onze oren

Het oor is ook vaak een gevoelig onderdeel van het lichaam maar overdrijf het niet. Lichtjes met de tong strelen is genoeg en niemand geniet ervan als iemand praktisch je oor opvreet.

Rest mij nog te zeggen: veel plezier en genot bij de eerstvolgende vrijpartij!

Gerelateerde artikelen

FemNa40