Pure geiligheid

Heb je het onlangs nog meegemaakt?

Dat je in je hele wezen voelde dat je zin had?

Voor de wat tragere onder ons... ik heb het over seks!

 

Hoe vaak gebeurt dat nu? In de loop van een relatie is er steeds meer voor nodig. Langer voorspel,
meer aandacht. Maar als je iemand niet kent of nog maar een paar maanden... wauw, dat is toch super!

Het is jammer dat we dat niet vast kunnen houden, hoewel het als ik met mijn vriendinnen praat, nu beter gaat dan 15 jaar geleden. Hoe komt dat? Daar hebben we het uitgebreid over tijdens één van onze wijnsessies,
zoals wij ze noemen.

We hebben minder last van onzekerheden, dat vooropgesteld! We zijn niet meer de afwachtende vrouwtjes, nee wij nemen keihard initiatief en eisen tegenwoordig ook een happy end.

En het gevoel van zin hebben, schijnt opgewekt te worden omdat de vorige keer zo goed was. Dus als jouw brein/lichaam zich een half jaar slechte seks herinnert met jouw partner komt de zin niet als vanzelf weer boven dobberen.

Daarbij hebben we hele leuke speeltjes waarmee het bereiken van dat happy end veel makkelijker is.
Waar we terugkomen op de herinnering. Vicieuze cirkel. Hele leuke vicieuze cirkel.

We kennen ons eigen lichaam wat beter inmiddels. Doordat je het al wat langer hebt. Maar ook omdat er wel een aantal taboes zijn... laat ik zeggen verminderd, niet weggenomen hoor.

Bijvoorbeeld dat we best de hand aan onszelf mogen slaan als we daar zin in hebben. Daardoor weet je ook veel beter wat je lekker vindt. Als je partner dan oeverloos zit te strelen op een plek die voor jou niet werkt, kun je hem dat melden zodat hij het helemaal goed kan maken.

De mannen wisten het allemaal wel, zo deden ze het altijd voorkomen. Grote monden over welke hoogten zij ons wel niet konden laten bereiken.

Heren neem me niet kwalijk, tegenwoordig weten we zelf heel goed wat we moeten doen om tegen het plafond te hangen van extase. Het kost natuurlijk de nodige moeite om dat in het vastgeroeste brein van de doorsnee man te laten doordringen. Vandaar een trend... tadaaa,  een jonge man!

Ik ben er zelf nog niet aan begonnen maar heb goede verhalen mogen horen. Dat biedt nog eens perspectief.
De bladen staan er vol van en ook in mijn omgeving zie ik dat er een duidelijke klik is tussen jonge mannen en niet wortelknagende, eeuwig zeurende, zichzelf prima vermakende vrouwen.

Het is een ware hype aan het worden. Flirten met een 26 jarige, de eerste keer geloof je het niet. Maar het is echt zo! Wat blijkt... ze zijn minder onbehouwen dan onze generatie.

Lief, open, gezellig en ook nog tot een gesprek in staat, hoewel dat voor de vrouw van nu niet eens te lang mag duren. Kom op zeg, daar heeft ze haar vriendinnen voor en de wijnsessies.

Cheers!

Gerelateerde artikelen

FemNa40