Transformatie

De tijd waar het wezen van de mens niet kan bestaan zonder de ziel.

 

Transformatie (algemeen)

De frequentie van de aarde is inmiddels naar een hogere dimensie gegaan en wij mensen, maar ook de dieren en de natuur gaan allemaal mee. ( van de 3e dimensie naar de 5e dimensie ) Oude gewoontes zullen gaan veranderen of ze zijn al veranderd. De aarde zelf is zich al jaren aan het voorbereiden op de verschuiving naar een hogere dimensie. We hebben dit voornamelijk kunnen merken aan de natuur. De natuur, het weer en de dieren zijn al jaren een beetje uit hun ritme. Zo voorspelbaar als dat het voorheen ooit is geweest, zo onstabiel is het de laatste jaren. Het weer is veranderlijk, soms zelfs onvoorspelbaar. We zien ineens veel minder insecten die we voorheen zagen en zien ook insecten die we nooit eerder hebben gezien. Ook is het formaat van sommige dieren veranderd. De paddenstoelen groeien in de zomer, herfst en winter door het vele regenwater wat er valt. Alles lijkt dezelfde transformatie te ondergaan. De aarde is van binnenuit aan het veranderen geweest. Dat wat niet goed voor haar is dat laat zij los. De hemel, de lucht of het universum heeft ook dezelfde transformatie ondergaan. Dat kun je terug zien in het weer.

Dit alles is een weerspiegeling van wat er ook al jaren binnen in onszelf gebeurt. We zitten met zijn alle in een transformatie proces.

Oude gewoontes, patronen en blokkades

Onze menselijke wezens hebben allemaal door de jaren heen patronen, blokkades en vaste gewoontes gecreëerd. Deze waren in veel gevallen eerder blokkades in ons leven dan een iets wat ons echt in positieve zin zou helpen. Toch is ons menselijk wezen na zoveel jaar hiermee vertrouwd geraakt. Zo vertrouwd dat het ons zelfs eigen is geworden. We leven al zolang op deze manier dat vele niet eens meer in de gaten hebben dat het eigenlijk heel veel kapot maakt in zichzelf. Toch is het de mens zo eigen geworden dat ze er geen afstand van lijken te kunnen nemen. Zij kunnen zich geen leven voorstellen zonder al deze gewoontes, patronen en blokkades. Maar ook de aarde en het universum hadden zo hun eigen gewoontes. Kijk maar naar bijvoorbeeld de seizoenen.

De vergeten ziel

Het menselijke wezen heeft lang op aarde geleefd zonder dat ze echt nog contact hadden met hun ziel, hun hart, hun geest, hun innerlijke wezen, hun licht, hun eigen innerlijke bron. De meeste mensen geloven er niet eens meer in.  Dit is overigens niet de schuld van de mens, ook dat hoort bij een transformatie proces van het leven zelf. Het menselijke wezen is zover afgedwaald van dat punt dat ze het niet meer kunnen zien of voelen. Zij kijken en zien met de ogen van het menselijke wezen. Zij denken ook met het brein van het menselijke wezen. Zij voelen niet meer met hun ziel en kunnen ook niet meer zien door het 3e oog. ( visueel ) Wanneer zij dat wel kunnen zien en voelen dan willen ze niet geloven dat het echt is. Het wordt op die manier weggewuifd en onderdrukt. De mensen zijn daar erg goed in geworden, de mens is daardoor de ziel gaan overheersen en daardoor is de ziel vergeten. Dit is het ego die ook de mens zelf heeft gecreëerd. En dit is dan ook de reden waarom het menselijke wezen zich blijft vasthouden aan zijn vaste gewoontes, patronen en blokkades. Het wordt tegengehouden door het ego.

Transformatie in werking

In de 5e dimensie kan het menselijke wezen niet meer functioneren zonder zijn ziel. De ziel en het menselijke wezen zullen daardoor naar elkaar toe moeten groeien om vanuit daar te gaan leren samenwerken. Er zal geen ik meer bestaan. In de 5e dimensie is er alleen nog maar wij.

Alles wat niet thuis hoort in de 5e dimensie zal moeten worden opgeruimd of het zal in iets moeten gaan veranderen. De ziel zal spreken en zal het menselijke wezen in feite gaan dwingen om erna te luisteren. Voorheen kon het menselijke wezen zichzelf nog voor de gek houden en een illusie creëren voor zichzelf. Nu laat de ziel dat niet zomaar meer gebeuren. Elke keer als we tegen onze ziel in gaan zullen we weerstand gaan voelen. De waarheid zal boven tafel komen. Of we dat nou willen of niet. Niemand kan ontkomen aan de transformatie naar een hogere dimensie. Want als de aarde verhuist, dan verhuizen wij allemaal mee.

Transformatie (crisis)

De transformatie zorgt voor crisis over de hele wereld. Crisis in de breedste zin van het woord. Crisis op alle vlakken. Van matig tot extreem.

Neem als voorbeeld de psychische, mentale en geestelijke klachten en problemen die er tegenwoordig zijn. De wachtlijsten zijn enorm bij een psycholoog enz. Er is crisis in de mens zelf. Ze zijn in conflict met zichzelf. Alle patronen en blokkades komen naar de oppervlakte om verbroken, opgeruimd of getransformeerd te gaan worden. Wat niet goed is voor de ziel zal niet meer kunnen blijven bestaan. Dit veroorzaakt de nodige problemen in de mensen zelf. Het vraagt om een hogere bewustwording van de mens. Die bewustwording is nodig om de transformatie compleet te kunnen ondergaan. Daar waar de mens zich niet bewust is zal het menselijke wezen gaan tegen werken. Dat tegenwerken, werkt ook weer negatief op de mens zelf. En dat veroorzaakt de extreme gevolgen. Het is vergelijkbaar met de uitspraak: Wie niet horen wil, moet maar voelen…

De crisis die deze grote transformatie veroorzaakt kunnen we allemaal weer terug zien in onszelf, in mensen om ons heen, in het tekort aan werk, geldproblemen, oorlogen, ruzies, natuurrampen, ziektes, zelfs ongeneselijke ziektes, zelfdoding.

Hoe meer tegenwerking, hoe zwaarder het huidige leven zal gaan worden. Dit leidt naar matig tot zeer extreme gevolgen voor de hele wereld en alles wat daar op leeft. Ons menselijk lichaam zal er zwaar onder kunnen gaan lijden. En ook dat weer van matig tot zeer extreem.

Wanneer we echt niet, door een blokkade heen lijken te kunnen komen. De patronen niet kunnen verbreken. En de oude gewoontes niet kunnen loslaten, dan zal in het ergste geval ons lichaam het niet kunnen overleven uiteindelijk. Bij psychische gevallen zal dit kunnen gaan leiden naar zelfdoding (dit verklaart de vele zelfdoding en sterfgevallen van de laatste tijd).

De transformatie is een hele grote schoonmaak door het leven. Niets of niemand zal er aan kunnen ontkomen.

Luister naar je hart

Wanneer je een relatie of een huwelijk hebt die niet gebaseerd is op wat jouw ziel wil, ( de waarheid ) maar is opgelegd door je menselijke wezen, dan zal ook die relatie of huwelijk niet kunnen blijven bestaan. In dat geval is het een illusie en niet de waarheid. De ziel, je hart, die spreekt de waarheid. En de waarheid zal gesproken worden. Dit geldt ook voor het werk wat je doet. Als je werk doet wat is opgelegd door jouw menselijke wezen en niet gedeeld wordt met wat je ziel in werkelijkheid wil dan zul je dat werk gaan kwijtraken. Het is niet in overeenstemming met elkaar.
Onze ziel is veel meer tegen ons gaan spreken. Het kost ons alleen erg veel moeite om erna te leren luisteren. De ziel zal je telkens weer terug leiden naar het punt waarop je niet hebt geluisterd. ( zie het als een levensles ) Zolang je niet naar je eigen waarheid zult luisteren, zul je keer op keer diezelfde lessen blijven krijgen. En de lessen worden steeds moeilijker, zwaarder, heftig tot soms zelfs heel extreem. Maar de waarheid zal boven water komen! Je hart, je ziel, wil gehoord en gezien worden. Zij willen samenwerken.

Balans

In de tijd waarin we zolang hebben geleefd waren we allemaal de balans kwijt. Alle bovenstaande informatie verklaart voor een groot gedeelte waarom we zo uit balans zijn geraakt. Wanneer wij leren luisteren naar wat onze ziel zou willen en niet de macht geven aan alleen ons menselijk wezen zullen wij dichter bij onszelf komen te staan en steeds beter in balans komen met onszelf.
De ziel en ons menselijk wezen zullen zich gaan herenigen. Samen tot een besluit doen komen wanneer er een besluit genomen moet gaan worden. Beide zijn ze gelijk aan elkaar. En samen staan ze sterk…

Ik wens iedereen heel veel liefde, licht en kracht toe in deze nieuwe tijd!
Een betere wereld begint bij jezelf!

Gerelateerde artikelen

De kracht van jouw geloof

Door:

Daar waar jij als persoon in geloofd zal jouw waarheid worden. Geloven is iets zo ontzettend krachtigs, zodat het op alle vlakken de macht en controle kan hebben in ieders leven.

Lees verder

De onschuldige leugen

Door:

Een onschuldig leugentje dat lijdt tot een patroon waar je niet meer uit komt. Het ene moment is het onschuldig en voor eigen bestwil. Niets ernstigs, eigenlijk is er nog helemaal niets aan de hand.

Lees verder

FemNa40