De kracht van jouw geloof

Daar waar jij als persoon in gelooft zal jouw waarheid worden.

Ik heb het woordje gelooft opzettelijk in vet gezet, omdat geloven in iets zo ontzettend krachtig is en wij ons daar vaak niet van bewust zijn. Geloven is iets zo ontzettend krachtigs, zodat het op alle vlakken de macht en controle kan hebben in ieders leven.

Geloof komt voort vanuit jouw eigen geest, gedachte en gevoel.
En dat is voor iedereen anders en heel persoonlijk. Het is dus echt van jou en van jou alleen.

 

Geloof jij in... Dan zal dat jouw waarheid worden

Op de stippellijn kun je elk woord wat je kunt verzinnen invullen. Dat ene woord zal jouw waarheid worden. Het maakt niet uit of dat positief of negatief is. Als je echt diep van binnen echt gelooft dat het waar is wat je denkt, dan is dat jouw waarheid.

Gedachtes hebben hele sterke krachten. Gedachtes zijn energieën. Energie brengt altijd iets in beweging. Het stuurt iets aan. (net zoals een motor iets op gang brengt).

Het bewust zijn van deze energie, die alles lijkt te kunnen creëren, is noodzakelijk om diverse situaties, problemen, patronen, blokkades, enz. te kunnen leren hanteren. Wij kunnen meester worden, over hoe we ons voelen!

'De kracht achter een gedachte is sterker dan menig mens zou verwachten. Geloven in iets, is de sterkste kracht die wij mensen bezitten. Of dat je nu in het goede of in het slechte gelooft. Daar,  waar jij in geloofd zal waarheid worden…'

 

Gerelateerde artikelen

FemNa40