Food Truc Festival voor de bourgondiërs onder ons

Houd jij ook zo van eten en drinken en heb je zin in een leuke en vooral lekkere middag of avond?

Na het grote succes in Utrecht en Maastricht komt er 17, 18 en 19 juli een festival in het Amstelpark in Amsterdam.

 

Muziek, eten en drinken

Het gratis toegankelijke TREK festival is misschien echt iets voor jou! Neem je goede humeur, je leukste vrienden en het zonnetje mee en het genieten kan beginnen! Voor je lekkere trek... maar vooral ook voor de gezellige trek... dan ben je bij ons dus aan het juiste adres!

Onze tientallen mobiele keukentjes toveren het stadspark om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant.
Je vindt hier het lekkerste eten, de leukste live muziek, een variëteit aan theater en nog veel meer vermaak en belevenissen.

Kijkende naar de vorige edities van TREK belooft het weer een heerlijk smaak- en sfeervol festival te worden. Of je nu met je familie, geliefde, collega’s of vriendengroep gaat, jullie zijn allemaal van harte welkom.
TREK vindt plaats in het Amstelpark en is gratis toegankelijk.

Vergoeding voor de glazen

Ze vragen wel om een vergoeding voor het milieuvriendelijk hard-plastic FESTIVAL-TREK glaswerk. Bij je eerste bestelling betaal je daarom een eenmalige bijdrage van € 2,50 voor een FESTIVAL-TREK ‘glas’.

Vervolgens vragen wij jullie de glazen bij iedere bestelling af te geven bij de bar; wij zorgen ervoor dat je weer een schoongespoeld, nieuw exemplaar krijgt voor je bier, wijn of fris.Je glas kun je het gehele weekend gebruiken. Er is geen statiegeld van toepassing op dit glaswerk.

Even voor in de agenda 10, 11, 12 en 13 september komt het festival in het Westbroekpark in Den Haag.

Gerelateerde artikelen

FemNa40