Food Truck Festival TREK

Food Truck Festival TREK tovert parken om tot een groot en gezellig openlucht restaurant met tientallen mobiele keukentjes waarbij eten, drinken, live muziek en kleinkunst worden gecombineerd.

 

Het festival wordt geleid door de ‘BurgeRmeester van TREK’ en is gratis toegankelijk. Er wordt wel een vergoeding gevraagd voor een milieuvriendelijk hard-plastic festival TREK glas.

Bij de eerste bestelling betalen bezoekers hiervoor een eenmalige bijdrage van € 2,50 waarna het festival ‘glas’ bij iedere bestelling af kan worden gegeven aan de bar voor een ‘nieuw’ exemplaar bij het volgende drankje.
Er is geen statiegeld van toepassing op dit glaswerk.

De aftrap van het Food Truck Festival TREK is dit jaar in Rotterdam van vrijdag 6 tot en met zondag 8 mei in het Roel Langerakpark. Het Vroesenpark, waar TREK Rotterdam aanvankelijk plaats zou vinden, is uiteindelijk niet geschikt genoeg bevonden voor het rondreizende foodfestival.

De ervaring van vorig jaar leert dat ons festival erg in trek is en we verwachten dat het op deze plek nog beter tot zijn recht komt. Het familiefestival trok vorig jaar 8.000 bezoekers per dag en is voor alle leeftijden.
Voor meer informatie zie www.festival-trek.nl

Programma

 

 

Gerelateerde artikelen

FemNa40