Gelukscursus: Leven vanuit je hart

Aanbieding voor FemNa40 lezeressen: 5% korting op de cursusprijs van 149.50 euro, onder vermelding van kortingscode: Femna40.

Wil je meer geluk en tevredenheid in je dagelijks leven?

Misschien heb je al een aantal doelen in je leven bereikt, maar is je leven voorspelbaar geworden. Vroeger of later komt dan de vraag in je op: 'is dit alles?' en 'ik heb alles wat ik wil, waarom ben ik dan niet gelukkig?'

 

Of je bent in een nieuwe levensfase beland en het is noodzakelijk je levensdoelen te overdenken. Bijvoorbeeld als je kinderen ouder zijn geworden, na een relatiebreuk of een andere verandering in je leven.

Je vraagt je af, hoe nu verder, wat wil ik in mijn leven nog bereiken? Leef je jouw leven of heb je je aangepast aan verwachtingen en eisen die aan jouw gesteld worden? 

'Ik vind het heel waardevol dat Gelukscoaching middelen aanreikt, het heft voor geluk in eigen hand te nemen. Daar ga ik verder mee aan de slag. Ik zou de cursus aanbevelen aan iedereen die meer diepgang en voldoening wil ervaren.' (reactie deelnemer)

Op 14 september is er een introductieles, de toegang is gratis.

De cursus start op 28 september en duurt 3 zaterdagmiddagen (19 oktober, 2 november) van 14.00 – 17.00 uur in Rotterdam.

Tot ziens!

FemNa40