Margriet Winter Fair

Feestdagen beginnen op Margriet Winter Fair,
het grootste winterfeest van Nederland wordt een overdekte stad met honderdduizend lichtjes.

Wat je hiervoor moet doen staat hieronder. Reageer snel, want de Fair is van 13 t/m 19 november! 

 

Aanstaande vrijdag 13 november gaat de 15e editie van Margriet Winter Fair van start met alle inspiratie voor de feestdagen, een extra bijzonder winterfeest. Het grootste winterfeest van Nederland wordt een overdekte stad met honderdduizend lichtjes.

Beleef op Margriet Winter Fair een unieke stedentrip met een eigen museumplein, foodhallen, theaters, optredens, proeverijen, modeshows, shops en heel veel inspirerende gratis workshops.

Inspiratie voor de feestdagen

Margriet Winter Fair is al 15 jaar het grootste winterfeest van Nederland en dit jaar is er van alles te vinden dat je in de grote steden ook kunt beleven met een echt museumplein en supergezellige foodhallen.

Een overdekte winterstad met honderdduizend lichtjes. Alles ademt hier de feestsfeer van de bijzondere periode die eraan komt. Je beleeft tijdens deze stedentrip als het ware de hele decembermaand in één dag.

Zoals je tijdens een dagje uit gewend bent, kun je inspiratie opdoen en shoppen bij de ruim driehonderd winkeltjes. Je kunt genieten van optredens van o.a. Nick&Simon, VanVelzen, de 3J’s, Hind, Jan Smit en nog vele anderen.

Na een dagje-uit op Margriet Winter Fair ben je klaar voor de feestdagen: je weet welke kleding je aan moet, wat je klaar kunt maken aan heerlijkste hapjes en hoe je je huis gezellig kunt maken met de laatste feestelijke trends.

Stad van honderdduizend lichtjes

Een week lang kun je naar optredens, proeverijen, shoppen en veel inspirerende gratis workshops.
Een feestelijk voorproefje:

  • House of Beauty - de 4 verschillende beautyworkshops laten je stralen.
  • Margriet Theater - een uitgebreid aanbod met feestelijke, spectaculaire optredens van de leukste artiesten van Nederland: Jan Smit, Nick&Simon, VanVelzen en nog veel meer.
  • NIEUW - Foodhallen - van zoete chocolade tot zoete aardappels en alles er tussenin.
  • Villa Margriet - het bruisende centrum van de Fair vind je in een feestelijk verlicht glaspaleis Ook rondom de villa is van alles te doen, zien en te ontdekken en staat in het teken van happy & healthy leven. Zin in een lachworkshop?
  • NIEUW - museumplein - met hoge bomen en bankjes die zo uit Parijs lijken te komen en waar je workshops van 6 musea kunt volgen van o.a. het Nationaal Glasmuseum uit Leerdam.
  • Homemadeplein - de moosite cadeautjes, (woon)accessoires maak je hier helemaal zelf.
  • NIEUW - Happy & Healthy corner met gezonde smoothies en een verlichte fontein die brandt als je gaat fietsen.


Nieuw op Margriet Winter Fair zijn de Foodhallen

De indoor food markets zijn inmiddels over de hele wereld te vinden. Bekend uit Amsterdam, Londen en Madrid kun je nu als bezoeker allerlei uiteenlopende gerechtjes ter plekke maken, proeven en eten.

Uniek bij Winter Fair is dat je een aantal hapjes en drankjes afkomstig uit allerlei culturen ook mee naar huis kunt nemen. De combinatie van lekker leven met gezond eten, vind je op Margriet Winter Fair.

Denk aan de geur van hazelnoot, karamel, truffel en chocolade met smaak van happy & healthy food.
Samen gezellig eten met kleine hapjes, rijk van smaak aan een gedekte tafel in warme kleuren, maakt dit jaar de feestdagen extra gezellig.

Ga naar Margriet Winter Fair van 13 november t/m 19 november 2015, Jaarbeurs Utrecht. De Fair is elke dag geopend van 10.00-18.00 uur. Kaarten via margrietwinterfair.nl/kies-je-kaart

Gerelateerde artikelen

Earth Angel Fair

Door:

Vier midwinter op de Earth Angel Fair in Soest. FemNa40 mag 4 E-tickets weggeven! Op zondag 21 december vindt de tweede Earth Angel Fair, midwinter retreat plaats in Soest.

Lees verder

Huishoudbeurs viert 70ste editie

Door:

WINACTIE! FemNa40 mag 5 maal 2 toegangskaarten weggeven. Mail je e-mailadres naar info@femna40.nl. De winnaars krijgen een code toegestuurd die ze kunnen verzilveren op www.huishoudbeurs.nl/media.

Lees verder

FemNa40