Linda Goodings is een auteur, spiritueel leraar en heler. Ze is haar leven lang helderziend. Linda is eigenaar van De Aarde Engel en organisator van de Earth Angel Fair is meermalen op de radio geïnterviewd en op tv verschenen. Ze schrijft voor (online)magazines en kranten is co- auteur van bestelling book: 365 Days of Angel Prayers.

Linda is een reverend die universele wijsheid channelt en gebruikt in haar werk. Ze geeft cliënten readings en leid cursussen om hoog gevoelige vrouwen te helpen meer te leven vanuit hun intuïtie en in contact met engelen en hun dromen te (be)leven. download kosteloos het engelenwerkboek via de site en ontdek hoe engelen met jou communiceren.


http://www.de-aarde-engel.nl
http://www.earthangelfair.nl

 

Soulmates

Door:

Soulmates hebben in andere levens ook tijd samen doorgebracht. Zij hebben (voor incarnatie) met elkaar afgesproken om in dit leven weer bij elkaar te komen voor wederzijdse spirituele en persoonlijke groei!

Lees verder

Engelenbericht januari

Door:

Januari staat in het teken van reinigen en opschonen. Veel mensen zullen in januari de behoefte voelen om op te ruimen en om na alle feestdagen weer meer gezondere voeding te nuttigen.

Lees verder

Earth Angel Fair

Door:

Vier midwinter op de Earth Angel Fair in Soest. FemNa40 mag 4 E-tickets weggeven! Op zondag 21 december vindt de tweede Earth Angel Fair, midwinter retreat plaats in Soest.

Lees verder

Wat zijn engelen

Door:

Engelen en aartsengelen zijn gevleugelde liefdevolle wezens van puur bewustzijn. Een engel is allesomvattend, één met de bron. Het zijn ‘gedachten vormen van spirit’. Onvoorwaardelijke liefde.

Lees verder