Extra aandacht voor vrouwenzorg

Ben je op zoek naar inspiratie voor een meer bewuste en verantwoorde lifestyle?

Kom naar De Nationale GezondheidsBeurs van
11 tot en met 14 februari!

Een goed voornemen voor dit nieuwe jaar.

 

Bezoek de Nationale GezondheidsBeurs in de Jaarbeurs Utrecht, met 40.000 bezoekers en 300 exposanten de grootste consumentbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl.

Op de beurs kun je kennismaken met een aantal bloggers van FemNa40 zoals: Juglen Zwaan van aHealthylife en Zus en Zorg.

Zus & Zorg heeft een speciaal ‘Vrouwenzorg plein’ ingericht waar een grote verscheidenheid aan zorgprofessionals en ervaringsdeskundigen zich presenteren, zoals een gynaecoloog, cardioloog, seksuoloog, chirurg, overgangsconsulente en voedingsdeskundigen.

Hier kunnen vrouwen terecht met zorg gerelateerde vragen. Het programma bestaat uit interessante lezingen en workshops over onder andere het ‘vrouwenhart’, de ‘overgang’, ‘seksualiteit’, ‘incontinentie’, ‘ontlastingsklachten’ en ‘migraine’.

Maar ook ‘voeding’ en ‘ontspanning’ passeren de revue. Een aantal specialisten houden daarnaast spreekuur (zonder afspraak) om dieper in te gaan op de persoonlijke situatie. Uiteraard is er ook ruimte voor entertainment!

Enkele highlights: Op zaterdag 13 februari zal de bekende portretfotograaf Arnaud Mooij 'Het gezicht van de Overgang' maken, een marathon shoot van 100 vrouwen in de overgang. En deelt 'Susan in de Overgang' haar ervaringen op hilarische maar vooral herkenbare wijze.

Beauty & verzorging

Gezond van top tot teen. Deze zone biedt een divers aanbod van beauty- en verzorgingsproducten. Van huid tot haar, van oog tot oor, van mond tot voet. Van persoonlijke hygiëne tot natuurlijke make-up.

Uitgebreide checks en persoonlijk advies. Welke middelen helpen echt? Welke ondersteuning bevordert de juiste lichaamshouding? Goede raad op maat!

Eten & drinken

Lekker eten kan ook gezond(er) zijn! Leer hoe het lekker(der) te bereiden. Ontdek verrassende voeding die past binnen een gezonde leefstijl. Van kooktips tot dieetadvies, van powerfruit tot vitamine boost, van recept tot mineralenwijzer.

Wat te kopen, hoe te bewaren, te bereiden en te genieten? Bakken, braden, koken, grillen of frituren?
Gezond leven vraagt om bewust eten en drinken!

Body & mind

Is een bewuste levensstijl iets voor jou? Dit jaar extra aandacht voor het thema Natuurlijk Mooi in Balans. In de Body Mind Lifestyle zone bieden deelnemers je een unieke ervaring en een breed aanbod voor een geïnspireerd, gezond en gebalanceerd leven.

Laat hier je zintuigen prikkelen op het gebied van integraal welzijn, zingeving en persoonlijke groei met o.a. Mindfulness, Yoga, Pilates, Oosterse bewegingskunst, Ayurveda, Ontspanning, Opleidingen & coaching, kleding & lifestyle producten.

Sport & fitness

De zone met gevarieerd aanbod aan sport, reizen, gezond bewegen en fitness. Interactieve workshops en workouts, presentaties en advies op maat. Van persoonlijk trainingsschema tot actieve en gezonde groepsvakantie. Van sportschool tot sportkleding. Van hometrainer tot fiets.

Houd het lichaam in goede conditie. Stilzitten is geen optie!

Tickets kun je hier bestellen. Maak er een leuk dagje uit van!

Gerelateerde artikelen

De Nationale GezondheidsBeurs

Door:

We hebben waarschijnlijk allemaal goede voornemens gedaan om het nieuwe jaar te beginnen en de wil is er om deze voornemens ook waar te maken. Wat je ook kunt doen is je laten inspireren op De Nationale GezondheidsBeurs.

Lees verder

FemNa40