Nederlander steeds vroeger op kerstmarktbezoek

Langzaam komen de feestdagen weer dichterbij en zullen half november ook de eerste kerstmarkten in binnen- en buitenland weer openen. Nederlanders blijken zich steeds eerder te oriënteren op een trip naar een kerstmarkt. 

De meeste markten worden sprookjesachtig aangekleed en worden versierd met duizenden lichtjes. De kerstbomen worden opgetuigd en de winkeletalages uitbundig gestyled. Bij de vele stalletjes vind je zeker een origineel cadeau voor onder de boom.


Kerstliedjes en -lekkernijen

Uit alle hoeken en gaten klinken kerstliedjes en overal ruik je de heerlijke geuren van allerlei kerstlekkernijen. Verder kun je hier per kerstmarkt de openingstijden vinden. We wensen je alvast veel plezier op de kerstmarkten en hele fijne kerstdagen.

Top 10 meest populaire kerstmarkten

Van de ruim 300 kerstmarkten op Kerstmarkten.nl blijken de bezoekers zich in september en oktober vooral te oriënteren op kerstmarktbestemmingen in Duitsland. Ook Belgische en Nederlandse markten in Brugge, Haarzuilens, Maastricht en Antwerpen zijn in trek. Net als vorig jaar is de kerstmarkt Centro Oberhausen favoriet.

Top 15 kerstmarkten
1. Kerstmarkt CentrO Oberhausen
2. Kerstmarkt Brugge
3. Kerstmarkt Düsseldorf
4. Kerstmarkt Münster
5. Country & Christmas Fair Haarzuilens
6. Magisch Maastricht
7. Kerstmarkt Dom van Keulen
8. Kerstmarkt Antwerpen centrum
9. Kerstmarkt Düsseldorf
10. Fluweelengrot Valkenburg
11. Kerstmarkt Aken
12. Kerstmarkt Gent
13. Kerstmarkt Essen
14. Kerstmarkt Dortmund
15. Kerstmarkt Berlijn

Met de bus naar de kerstmarkt

Voor wie op een makkelijke en voordelige manier een kerstmarkt wil bezoeken, is een bustrip een uitkomst. Ook hoef je dan niet voor een milieusticker en winterbanden te zorgen.

Kerstmarkten.nl biedt bustochten naar diverse steden in Europa aan. Je boekt een kerstmarktarrangement met de bus vanaf €19 per persoon naar Düsseldorf.

Bron

Gerelateerde artikelen

FemNa40