Rotary SantaRun Mijdrecht

De Rotary SantaRun 2014 wordt dit jaar in Mijdrecht gelopen i.p.v. Aalsmeer. De opbrengst gaat naar moeders met een gehandicapt kind.

De twee regionale Rotaryclubs (AMU en Mijdrecht) hebben de handen ineen geslagen en de SantaRun wordt gehouden in Mijdrecht op vrijdag 19 december aanstaande!

 

De vorige twee edities van de (Aalsmeerse) SantaRun hebben gezamenlijk ruim €17.000,- opgebracht. Er gaat weer een groot feest van gemaakt worden. 

De bedoeling is dat we allemaal in een kerstmannenpak gaan lopen die je op de website van de Rotaryclub kunt bestellen www.mijdrecht.rotarysantarun.nl

Deze pakken kosten €15,- per stuk en je mag het pak houden met baard en al. De opbrengst gaat naar bovengenoemd prachtige doel.

De happening

Start, finish en het SantaRun-après-ski-feest is op het Raadhuisplein te Mijdrecht.

18.00 uur. Registratie late inschrijvers en verzamelen op het Raadhuisplein, met vrolijke en sfeerverhogende muziek van Dweilorkest DORST.

Er is volop catering aanwezig: Glühwein, warme chocolademelk, bier, frisdrank, broodjes en snacks. 

18.45 uur:   Startnummerloterij, 1e trekking.
18.50 uur:   Muzikale warming-up met een DJ.
19.00 uur:   Countdown en startsein SantaRun 2014. Wandelen, slenteren, kuieren etc. over het parcours in het
                          centrum van Mijdrecht over ca. 4 kilometer.
20.15 uur:   Sluiting finish en de 2e trekking van de startnummerloterij.
20.30 uur:   Prijsuitreikingen en bekendmaking opbrengst.

Aansluitend een oergezellig SantaRun-après-ski-feest met een DJ.

De SantaRun is geen hardloopwedstrijd. We doen het lekker rustig aan en nemen onderweg alle tijd om te genieten van o.a. een hapje, drankje en het Dweilorkest.

Het gaat vooral om de gezelligheid en feeststemming bij de warming-up, tijdens de wandeling, met afsluitend een SantaRun-après-ski-feest.

De Mijdrechtse Rotary SantaRun wordt ondersteund door o.a. Rabobank Rijn en Veenstromen, Loonbedrijf W.P. de Jong, Stichting4Life, Profile Tyrecenter, Stieva, G.Brouwer & Zn, Fronik Infra, Schadenet Kranenburg, Pling Webdesign, Korver Makelaars, UBA Bouw, SC Johnson, Vida Makelaars, Platimex, Kenter Paans Koek Accountants, Hazet Drukkerij, Primex, Zakenvrouwen De Ronde Venen, HEMA, Petershotnews, Ronde Venen Fonds, Jazz- & Showballet Nicole, Juwelier Van Beek, Van der Zwaard Optiek, bioTRADING.

  

  

 

FemNa40