Shoppen als beleving

Het is algemeen bekend: we shoppen steeds vaker online. Dat is ook handig, snel en makkelijk. En als het niet goed is stuur je het gewoon weer terug.

Wel jammer aan online shoppen is dat het niet gezellig is en dat je de sfeer, beleving en het advies mist op de winkelvloer en de gezelligheid van de leuke winkelstraten.

 

Ontdekken

Helemaal leuk is het om nieuwe steden te ontdekken! Te struinen door straatjes die je nog niet kent en je te laten verrassen door leuke winkeltjes en mooie pandjes die iedere stad zo eigen maken. Dat is nou precies wat de Shopping Experiences van Ladytalk zo leuk maken. Gezellig samen met vriendinnen, moeders, zussen of een clubje een nieuwe stad ontdekken. En uiteraard helpen we daar bij.

Shopping Experience

Iedere Shopping Experience duurt twee dagen. Tijdens die twee specifieke data zijn we in één stad. Hier wordt iedereen ontvangen op een leuke locatie met een lekker kopje koffie of thee en een gebakje.

Deze maand gaan we naar Den Bosch, dus daar beginnen we de dag natuurlijk met een heerlijke echte Bossche Bol! Alle shoppers krijgen een shopgids en een mooie roze shopper.

In de shopgids staat een leuke route met winkels die je niet mag missen. Want, bij die winkels zijn er, speciaal en alleen voor de Ladytalk shoppers, unieke acties. Denk daarbij aan extra kortingen, leuke cadeautjes, hapjes en drankjes en nog veel meer.

Ook kun je gebruik maken van visagie en wordt er stylingadvies gegeven of kun je zelfs een hele make-over krijgen. Als afsluiting van de shopdag staat er uiteraard nog een lekker drankje en wat hapjes klaar.
Natuurlijk bepaal je zelf hoe je je dag indeelt. Een heerlijke verwendag dus. Zo wordt shoppen een echte beleving!

Den Bosch

Het super gezellige Den Bosch is een echte shopstad; mooie winkels, veel verrassend straatjes, lekkere terrassen en Brabantse gezelligheid. Het is dan ook geen verrassing dat deze stad populair is onder de diehard shoppers. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar voor zowel 26 als 27 juni.

Dus als je zin hebt in een make-up touch up van Sisley of Shiseido, een compleet stylingadvies of een complete restyling onder het genot van een glaasje prosecco, kleuradvies van professionals én wilt profiteren van mooie aanbiedingen en cadeautjes speciaal voor Ladytalk van merken als Scotch & Soda, Costes, Pandora, Oh, Sabon en meer, dan mág je Den Bosch eigenlijk niet missen…

Tickets zijn te verkrijgen via ladytalk.nl Wees er snel bij!

Geschreven door: Femke van Aalst

FemNa40