Theater: De thriller Hartstocht

Normaliter gaat je naar het theater, ziet een voorstelling, drinkt wellicht na afloop een drankje en gaat dan weer naar huis.

Dat kan ook anders! Deze avond is het recept voor een paar bloedstollende uren.

 

En dat zul je ervaren met deze thriller. Voordat je de theaterzaal ingaat, ben je al ondergedompeld in passie, spanning, vreemdgaan en vriendschap. En na afloop van de voorstelling houden we dat gevoel nog even vast…

Wat krijg je dan? Een bloedstollende voorstelling, waarin gebeurtenissen elkaar in een hoog tempo opvolgen. Als toeschouwer word je de emotionele wereld van de vier personages ingetrokken, hun verwikkelingen zetten je telkens op het verkeerde been en de ontknoping is ronduit verrassend.

Hartstocht, een thriller laat de duistere drijfveren zien van wat vrienden en geliefden elkaar aan kunnen doen. Hoe ver gaan we voor de liefde? De thriller werd geschreven door de rot in het vak Koos Terpstra en jong schrijftalent Nhung Dam.

Zij hebben zich laten inspireren door Alfred Hitchcock en dat vermengd met het schurende uit ‘Who’s afraid of Virginia Woolf’ en het erotische uit ‘Les Liaisons Dangereuses’.

Cast
Oda Spelbos
Sandra Mattie
Vincent Croiset
Evert van der Meulen

Voor de voorstellingen en speeldata kun je kaarten reserveren via www.eventim.nl.

De voorstelling is vanaf 10 februari te zien. Klik hier voor de locaties waar de voorstelling te zien is en op welke data.

Fotograaf: PIEK - drukwerk

Gerelateerde artikelen

FemNa40