Een vliegende start

Maart 2013. De aftrap van Beauty Pillow op de Beautytrade Beurs in Utrecht is een feit.

Uit nieuwsgierigheid wisten vele huid- en schoonheidsspecialisten de weg naar onze stand te vinden en velen stelden de vraag waar zo’n satijnen kussensloop nu eigenlijk goed voor was.

Ook kregen we de gekste verhalen te horen.

 

Vrouwen die ons vertelden dat ze ’s morgens met een ontploft kapsel wakker worden en van lieverlee maar met een pantykous op het hoofd slapen. Vrouwen die zich getraind hadden op hun rug te slapen zodat ze geen slaapvouwen in het gezicht zouden krijgen. En als klap op de vuurpijl was er een handjevol vrouwen die rechtop slapen zodat het haar enigszins in model zou blijven en het gezicht in vorm.

Hoe doeltreffend was het om te vertellen over de eigenschappen en de werking van de satijnen kussenslopen van Beauty Pillow. En hoe geweldig was het om een paar weken later de positieve ervaringen van deze vrouwen te vernemen na het slapen op ons satijn!

Life is Beautiful

Kers op de taart van deze beursdagen was toch wel het interview met Mariëlle Bastiaansen van het RTL4 programma Life is Beautiful. De crew van dit lifestyle programma was op zoek naar noviteiten en wij vielen met onze neus in de boter. Dat was nog eens een leuke kick off voor ons!

Nu, ruim anderhalf jaar later is 'Slaap je mooi met Beauty Pillow' een begrip geworden in Beautyland en is Beauty Pillow als merk volop aanwezig in de media alsook met talloze verkooppunten vertegenwoordigd in Nederland en België. Maar het allerleukste is natuurlijk dat Beauty Pillow veelal op de bedden ligt van zowel vrouwen als mannen. Van jong tot oud.
Dit alles ging niet geheel ongemerkt voorbij aan de redactie van Life is Beautiful. Wederom zijn wij met elkaar in contact gekomen en dit keer hebben we een item van 3 minuten opgenomen in samenwerking met kapsalon People Behind The Mirror uit Ede van topkapper Bert de Zeeuw en gebruikmakend van een prachtig bed van de Edese beddenspeciaalzaak Veluwsch Slapen van Clement Lammerts van Bueren.

De zenuwen van het tv-debuut in maart 2013 speelden ons dit keer geen parten en we konden vrijwel alles in
1 take opnemen. Voordeel was ook wel dat we met dezelfde crew als toen de opname deden waardoor enigszins een vertrouwd gevoel ontstond. De nodige humor en zelfspot deden hun werk en na een ontspannen en gezellige ochtend zat het er weer op.

Het resultaat is te zien op zondag 21 december om 16:30 uur bij RTL4 Life is Beautiful. Wij zijn erg benieuwd!

Groei

Dat het leven mooi is, valt en staat natuurlijk niet met dit gelijknamige televisieprogramma, maar voor ons is het afgelopen jaar er een geweest om door een ringetje te halen. Vorig jaar sprongen we in het diepe met een nieuw product in een voor ons onbekende branche.
Veel contacten zijn gemaakt met kappers/haarstylisten, haarwerkspecialisten, PMU-specialisten, huid- en schoonheidsspecialisten, visagisten, cosmetisch artsen, ondernemers, bloggers, media, BN’ers etc.
Velen daarvan zijn hardwerkende professionals die met passie hun vak uitoefenen en open staan voor vernieuwing.

Groei en ontwikkeling staan voor menigeen hoog op de agenda. Hoewel de economische crisis nog niet voorbij is, kunnen we vaststellen dat we in een groeimarkt zitten. Tegen de verdrukking in hebben we een product en een merk op de markt gezet dat met open armen is ontvangen.
Onze grote wens is dat iedereen op satijn gaat slapen en gaat ervaren hoe weldadig dit is voor huid en haar. Man, vrouw, jong, oud. In binnen- en buitenland. Dit zou toch mogelijk moeten zijn? Betaalbare luxe op elk bed. Thuis, op ons vakantieadres en zelfs in ziekenhuizen.

Utopie of werkelijkheid? We gaan ons er in ieder geval voor inzetten. Eind volgend jaar nemen we de stand weer met elkaar op. Beloofd!

Bezoek www.beautypillow.nl of www.slaapjemooi.nl voor meer info en verkoopadressen.

FemNa40