Sum, sum, summertime

Summertime bij Madrista betekent Summershoot, Zomerlichtfestival, Vintage & Brocantefair, Designermarkt en voorbereiden voor Flavourites live.

Genoeg te doen!

 

Op een feestje van mijn vorige werkgever ontmoet ik Jean, een oud collega. Het toeval treft dat deze heer een geweldige cameraman is. Mijn onderhandelingstechnieken in de strijd gegooid en guess what... we gaan een promofilmpje maken voor Madrista.

Het is mijn taak om voor een locatie, muziek, modellen en Madrista-producten te zorgen. Tevens wordt me gevraagd na te denken over een aantal filmshots.

De dag is aangebroken, het is bewolkt maar droog. Nog snel wat boodschappen halen voor de lunch en wat lekkers voor bij de koffie.  Eva oppikken en naar de locatie van de shoot, kasteel Wijnandsrade, waar het andere model Jolien woont.

Jean de cameraman arriveert met zijn assistent Jordy rond de klok van 10.00 uur. Het is nog steeds helemaal bewolkt, maar een klein stukje blauw probeert door de wolken heen te dringen. Eerst maar aan de koffie met vlaai. Een half uur later komen we met z’n allen naar buiten en het is bijna niet te geloven, maar het hele wolkendek is verdwenen.

We hebben het ideale weer  voor onze summershoot, so let’s get this party started. Ik heb enkele shots bedacht maar Jeanke neemt geen genoegen met 2 shots. Dus improviseren en mijn creativiteit ook hier eens laten opborrelen.

Een geluk is dat ik zelf regelmatig de foto’s schiet van mijn modellen en een eigen beeld heb wat betreft de achtergronden. Dit kan ik nu goed gebruiken. Al snel blijkt dat Jean en ik op één lijn zitten en we zijn dan ook met z’n allen apetrots op het resultaat.

Geschreven door: Brigitte Korps
In the meantime krijg ik een uitnodiging om deel te nemen met een stand  op de life-style market bij een  nieuw Zomerlicht festival . Een gezellig gratis openlucht festival waarbij het publiek kennis maakt met talentvolle regionale artiesten, singer-songwriters, DJ’s  en muziekbands. Heerlijk eten & drinken, verrassende theater acts, diverse workshops en nationaal bekende artiesten. 
 
Tegelijkertijd wordt ik benaderd voor een Vintage & Brocante fair . Deze fair wordt dit jaar voor de 2e keer georganiseerd. Vorig jaar was het een groot succes en ik verheug me om deel te nemen. Ook ben ik uitgeloot voor een nieuwe Designermarkt.
 
Waar ik echt naar uitkijk is de super coole beurs Flavourites live in Amsterdam. De aanmelding is inmiddels rond en de dames die steeds vol enthousiasme voor Madrista op de foto gaan heb ik uitgenodigd  een paar daagjes mee te gaan naar dit top event in Amsterdam.
 
De aanmelding is rond en via Airbnb heb ik een gezellig huisje gehuurd waar we met z’n allen kunnen verblijven. De inrichting van de stand is zo goed als rond en nieuwe winterwolletjes zijn al gearriveerd.
 
Can’t wait !

Gerelateerde artikelen

De Mentor

Door:

Voor de grote vakantie maakte mijn oudste zoon kennis met zijn mentor en zijn nieuwe klas, Een mentor die slecht kon communiceren.

Lees verder

Ontdek wat je motiveert

Door:

Geef jezelf een nieuwe impuls. Ben je ontevreden over je werk en weet je niet of je wilt blijven of vertrekken? Loop je vast in je routine en ben je het plezier in je werk kwijtgeraakt?

Lees verder

FemNa40