Ik ben loopbaanbegeleider en coach/trainer van het Talentenspel.
Ik help professionals om hun talenten de ruimte te geven voor een bezield en voldoening gevend leven. Ik bied coaching met speelsheid én diepgang en is er altijd op uit om haar cliënten te helpen om het beste in zichzelf naar boven te halen. Ik heb sinds 2003 een eigen praktijk.


“Mijn motivatie om voor Femna40 te schrijven is dat ik me vooral richt op mensen die bewust willen leven. Degenen die zichzelf willen blijven ontwikkelen en wat voor anderen willen betekenen. Alleen geld verdienen en de kinderen opvoeden is niet meer genoeg. Ze verlangen naar een bestaan waarin ze leven vanuit hart en ziel. Een leven waarin ze steeds meer kunnen worden wie ze diep van binnen zijn. Thema’s die vooral vrouwen van 40+ bezig houden. Mijn intentie met mijn coaching en blogs is om juist deze groep te inspireren om steeds meer in vrijheid te gaan leven, zonder belemmeringen die je ervan weerhouden om te worden wie je bent.


Meer informatie over mij kun je vinden op http://www.elsdekkers.nl.

Hoe laad jij jezelf op?

Door:

Ik zit helemaal opgeladen achter de laptop. Reden? Ik heb vanochtend in het atelier van een beeldend kunstenaar heerlijk staan beeldhouwen. Voor mij een absolute top-hobby.

Lees verder

‘Wat je zegt ben je zelf’

Door:

Bij ons in Amsterdam zeiden we vroeger weleens wanneer we als kind uitgescholden werden: 'Wat je zegt ben je zelf. Met je kop onder lijn 10, met je kop onder lijn 11, wat je zegt ben je zelf'.

Lees verder

Op weg naar een nieuwe baan

Door:

Was een van jouw voornemens om in het nieuwe jaar op zoek te gaan naar ander werk? Of aarzel je omdat je al blij bent dat je werk hébt en je bang bent dat je je baanzekerheid op het spel zet?

Lees verder

Wie ben jij op je werk?

Door:

Kinderen wordt vaak gevraagd wat ze later willen worden. Voor mij was dat kleuterjuffrouw. Ik werd geen kleuterjuf, maar groepsleidster voor kinderen met ontwikkelingsproblemen.

Lees verder

Het is herfst, de blaadjes vallen

Door:

Dit jaar is de herfst voor mij het seizoen van opruimen. Ook bij mij vallen de blaadjes, maar dan vooral dat wat ik nu zie als oud papier. Administratie, correspondentie, dagboeken, studieboeken etc. etc.

Lees verder

Hoe Ineke haar bevlogenheid terugvond

Door:

Voor veel mensen is werk alleen maar een manier om hun brood te verdienen. Niets meer en niets minder. Ze zoeken werk op basis van praktische overwegingen. Doen hun best (of niet) en maken er elke dag het beste van.

Lees verder

Ontdek wat je motiveert

Door:

Geef jezelf een nieuwe impuls. Ben je ontevreden over je werk en weet je niet of je wilt blijven of vertrekken? Loop je vast in je routine en ben je het plezier in je werk kwijtgeraakt?

Lees verder