Welkom op mijn blog op FemNa40! Mijn naam is Myra Lok, 41 jaar, getrouwd en moeder van drie jongens. Ik woon en werk in Mijdrecht.
In deze blog schrijf ik iedere twee weken over mijn werk als coach op het gebied van persoonlijke
leiderschap, over de regie nemen over je eigen geluk. Waar mensen leven en werken vanuit authenticiteit, vanuit hun persoonlijke kracht, ontstaat oprecht contact en het soort creatieve samenwerking dat de wereld mooier maakt.

Dat doen we met elkaar en voor elkaar…

Maak je dromen waar (4)

Door:

We hebben het al drie weken over dingen die raken aan je dromen, maar wat zijn nou die dromen? Sommige mensen weten het precies. Top! Maar niet iedereen heeft het zo helder op zijn netvlies.

Lees verder

Maak je dromen waar! (2)

Door:

Waarden, de context van je dromen. Vorige week nodigde ik je uit om je dromen waar te maken. Maar wat is jouw droom of wat zijn je dromen? Weet je het al?

Lees verder

AU!

Door:

Er is iets gebeurd. Iemand heeft iets gezegd, iets gedaan of juist nagelaten en ik voel me gekwetst. Begrijp je dat? Hoe zou jij je voelen als iemand die je dierbaar is zo onzorgvuldig met je omgaat?

Lees verder

Parkeergarage

Door:

Vanmorgen hoorde ik op de radio een liedje en direct stroomden de tranen over mijn wangen. Het deed me denken aan iemand die me dierbaar was en die een jaar geleden overleden was.

Lees verder

Het leven is een accubak

Door:

Soms gaat alles een beetje te snel. Dan vullen de dagen zich met plichten, brandjes blussen, met van alles dat ‘moet’ gebeuren en krijg je het idee dat je geleefd wordt.

Lees verder

De Mentor

Door:

Voor de grote vakantie maakte mijn oudste zoon kennis met zijn mentor en zijn nieuwe klas, Een mentor die slecht kon communiceren.

Lees verder