Maak je dromen waar! (1)

Dat is de titel van een workshop die ik gaf in januari.

Het is ook een statement van FemNa40.

Monique Veenman van FemNa40 vroeg mij iets te schrijven over ‘je dromen waarmaken’.

 

Er valt een hoop te zeggen over dat simpele zinnetje. Want wat zijn dan je dromen? Waar komen ze vandaan? Waarom zou je ze willen waarmaken? Droom je groot of klein? Ik denk dat grote dromen je helpen, maar er wordt ook wel gezegd dat je vooral realistisch moet zijn. En stel nou dat je je dromen kent en je wilt ze waarmaken, waar begin je dan? Wat doe je bij tegenslag? Wat doe je als niemand in je gelooft?

Daar ga ik de komende maanden wekelijks een blog over schrijven. Ik nodig je uit om deze serie te volgen en om mee te doen met de oefeningen. Om samen met mij je dromen waar te maken. Ik zou het ontzettend leuk vinden als je onderaan dit blog reageert of als je me een mail(tje) stuurt met jouw ideeën en ervaringen.

Ken je meer mensen die dromen koesteren? Dan nodig ik je uit om dit bericht te delen via de social media knoppen bovenaan dit blog. Wie weet is dit ook voor hen het moment om ze waar te maken.

Gerelateerde artikelen

AU!

Door:

Er is iets gebeurd. Iemand heeft iets gezegd, iets gedaan of juist nagelaten en ik voel me gekwetst. Begrijp je dat? Hoe zou jij je voelen als iemand die je dierbaar is zo onzorgvuldig met je omgaat?

Lees verder

Maak je dromen waar (4)

Door:

We hebben het al drie weken over dingen die raken aan je dromen, maar wat zijn nou die dromen? Sommige mensen weten het precies. Top! Maar niet iedereen heeft het zo helder op zijn netvlies.

Lees verder

FemNa40