Wat een jaar!

Wat gaat de tijd toch snel, nu is het bijna weer december. Ik zie de kerstbomen in de etalages staan, mooie lichtjes, kaarsen.

Hier hou ik zo van, van al de ideeën in de woonbladen. Ik word hier zo blij van en krijg zoveel inspiratie. 

 

Vooral nu ik samen met Rianne onze eigen mondzorgpraktijk gezellig kan maken voor de decembermaand.
Dit is zo onze droom geweest…

Dit jaar is snel voorbijgegaan. Ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven. Er is zoveel gebeurd afgelopen jaar. Eerst onze gesprekken samen, dan de ideeën om een eigen praktijk te beginnen, de verbouwing, de opening en dan het opstarten van onze eigen onderneming.

Wij lopen nog steeds rond en kunnen dat eigenlijk nog steeds niet geloven.  Het is zo onwerkelijk allemaal,
maar het is toch echt waar!

Oprecht

We hebben zoveel positieve energie gekregen van mensen om ons heen. Familie, vrienden, kennissen, bedrijven, tandartsen en een tandtechnicus. Mensen die oprecht blij zijn voor ons en die het geweldig vinden wat we doen. Heerlijk om met deze mensen om te gaan en samen te werken. Je moet je omringen met positieve mensen!

Nieuwe patiënten

Het voelt zo goed als de telefoon gaat en er een nieuwe patiënt belt voor een afspraak. En als die patiënt komt en weer weggaat met een glimlach op zijn/haar gezicht. Dat is een gevoel dat je niet kunt omschrijven, maar dat ervaren Rianne en ik als heel bijzonder.

Het is erg prettig om samen te werken met tandartsen/bedrijven die enthousiast zijn. Je kunt zoveel voor elkaar betekenen, met name voor de patiënt.

Praktijk runnen 

Het is gewoon GEWELDIG! Wat een jaar is dit geweest en wat krijgen we nog… Vol positieve energie gaan we onze mondzorgpraktijk runnen. Wij gaan onze praktijk nu gezellig maken voor de kerst. Ik denk aan een mooie kerstklok in XL van sloophout, lichtjes, verse bloemen en natuurlijk kaarsen…

Voel je thuis in onze mondzorgpraktijk aan de Bozenhoven 99-a in Mijdrecht.

Lieve groet,
Petra

Gerelateerde artikelen

FemNa40