Droom die werkelijkheid is geworden

Het is altijd een droom van ons geweest om een eigen mondzorgpraktijk samen te hebben. Behandelen zoals wij dat willen en waar wij achter staan.

Dan gebeuren er situaties in je leven dat je denkt: laat het maar een droom blijven... maar het gevoel zit in je en dat raak je niet kwijt.

En dan is het nu zover: Mondzorg alle monden gezond is een feit!

 

Juiste mensen

Je ontmoet mensen die je inspireren en waar je veel van leert, je ogen gaan open. We  hebben een groep mensen om ons heen staan, die ons helpen op allerlei gebied. Privé, maar ook in de tandheelkundige wereld.
Mensen met passie voor hun bedrijf en liefde voor de ander, niet alleen voor zichzelf.

Rianne Karssen

Rianne en ik hebben elkaar ontmoet en we hebben samen veel raakvlakken. We begrijpen elkaar en vullen elkaar aan,  zo ook onze  gezamenlijke passie: ALLE MONDEN GEZOND.

Rianne is mondhygiënist en SAMEN gaan we de praktijk beginnen. We gaan SAMEN op pad, hele gesprekken worden er gevoerd. We  worden hier SAMEN zo blij van…

Locatie

MONDZORG ALLE MONDEN GEZOND gaat zich vestigen in Mijdrecht. In het Rabo-gebouw aan de Bozenhoven, per 1 oktober a.s. (meer informatie geef ik in mijn volgende blog).

Droom

Onze droom is waarheid geworden... leef je droom, wacht niet tot een ander iets voor je verandert, maar doe het zelf! Dat hebben wij ook gedaan.

Iedereen is welkom bij ons, we houden van mensen en willen dit ook uitdragen.

Mail

Als laatste willen we deze mail met jullie delen, gekregen van Monique Veenman:

Hoi lieve Petra en Rianne, wat geweldig, ik schrijf ons meteen in, zeg maar wanneer jullie starten, mijn zoon moet ook van zijn tandarts. Ik weet hoe jullie werken  en wil noooooit meer een ander. Zeg maar wanneer jullie starten. Wat ontzettend gaaf, succes en ik/wij steunen jullie. Ons motto is... maak je dromen waar! xxxxx mo.

Mooier kan ik deze blog niet eindigen, wij houden jullie op de hoogte van onze MONDZORG praktijk.

Gerelateerde artikelen

Wat een jaar!

Door:

Wat gaat de tijd toch snel, nu is het bijna weer december. Ik zie de kerstbomen in de etalages staan, mooie lichtjes, kaarsen. Hier hou ik zo van, van al de ideeën in de woonbladen.

Lees verder

FemNa40