Mijn naam is Petra de Boer-Lakerveld en ik ben sinds 1992 mondhygiënist.
Sinds 2011 heb ik een eigen webwinkel met mondverzorgingsproducten: http://www.allemondengezond.nl .


Ik verkoop alleen producten waar ik zelf mee werk en waar ik achter sta als mondhygiënist. De producten heb ik al geselecteerd, die u kunt gebruiken bij een bepaald probleem in de mond. Hierdoor is de keuze makkelijk en overzichtelijk.


Samen met Rianne Karssen heb ik een eigen mondzorgpraktijk.
Adres: Bozenhoven 99-A, Mijdrecht (http://www.allemondengezond.nl)


Vroeger was ik erg bang voor de tandarts en durfde bijna niet te gaan.


Daarom is mijn passie om mensen die angstig zijn gerust te stellen en in een prettige, vriendelijke omgeving te behandelen. Waar genoeg ruimte is om in alle rust de behandeling uit te voeren.


Ook wil ik graag iets betekenen voor mensen die chemotherapie of bestraling ondergaan.
De mond kan hierdoor erg pijnlijk zijn. Ik probeer door mijn adviezen de pijn te verzachten in de mond.


Ik hou van mensen en wil graag iets betekenen voor een ander daarom heb ik bewust gekozen voor Femna40. Het gevoel is goed en we willen samen oprecht iets voor een ander betekenen. Dat is ons gezamenlijk doel en daar wil ik graag aan mee doen.


Ik ga voor FemNa40 verhalen schrijven en ik hoop dat mensen hier iets aan hebben.


Natuurlijk bent u van harte welkom in de praktijk en voor mondverzorgingsproducten
kunt u naar de website http://www.allemondengezond.nl


Warme groet,
Petra

Wat een jaar!

Door:

Wat gaat de tijd toch snel, nu is het bijna weer december. Ik zie de kerstbomen in de etalages staan, mooie lichtjes, kaarsen. Hier hou ik zo van, van al de ideeën in de woonbladen.

Lees verder

Dental-reizen

Door:

Natuurlijk weet ik dat ze bestaan, maar eigenlijk kan ik me heel moeilijk voorstellen waarom mensen zoiets doen. Vliegen naar Turkije, Hongarije, Bulgarije noem maar op voor tandheelkundige hulp.

Lees verder

Dromen

Door:

Dromen, ik heb nog zoveel dromen waarvan ik hoop dat ze uit gaan komen. Ik droom onder andere dat ik veel mensen kan helpen met hun mond.

Lees verder

Carnaval en tandvlees

Door:

Het carnaval is weer losgebarsten en dit wordt op uitgebreide schaal uitbundig gevierd. Drie of zelfs vier dagen amper slapen, veel roken, springen, drinken en friet als belangrijkste energiebron.

Lees verder

Biofilm

Door:

In mijn vorige artikel heb ik uitgelegd dat bacteriën vaak voorkomen in gemeenschappen. In dit artikel wil ik meer vertellen over een zeer gespecialiseerde gemeenschap: de biofilm.

Lees verder

Stilstaan bij…

Door:

Mijn eerste artikel na de vakantie is bijna klaar, ik wil nog wat veranderingen aanbrengen en dan insturen. Dan word ik op een nacht wakker en denk…. ik doe het heel anders, ik maak een nieuw verhaal.

Lees verder

Help! Wat moet ik hebben?

Door:

Iedereen kent het wel, kom je net bij de mondhygiënist vandaan, moet je verschillende producten aan schaffen voor je gebit. Omdat het toch nog (een beetje) ontstoken is. Vol enthousiasme ga je gelijk door naar de winkel.

Lees verder