Mondzorgpraktijk is een feit!

Eindelijk is het dan zover... de deuren zijn open van onze eigen praktijk Alle Monden Gezond. 

Nog steeds kan ik het niet geloven, het lijkt wel alsof ik droom.

Ik geniet van alles wat er gebeurd, een bestelling die afgeleverd wordt, een gesprek met de buurman die een pakket aanneemt. 

 

Ik geniet van de mooie boom die voor het raam staat bij de praktijk, de bladeren die gaan vallen of iemand die gewoon even binnen komt kijken, een telefoongesprek en noem maar op…

Gedachten

In gedachten zie ik al met kerst lichtjes branden in een boom. De wind en de regen slaan tegen de ramen van de praktijk, maar wat een veilig en warm gevoel is het binnen. De praktijk voelt goed… klinkt zo wazig maar toch…

Ik kijk in het rond en denk wat hebben Rianne (de praktijk is van ons samen) en ik hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. En dan is het gewoon nu zover, binnenkort de opening van de praktijk.

Adres is te vinden op allemondengezond

Droom

Onze droom is uitgekomen en we gaan hem waarmaken!

Fietsend

Ik rij op mijn fiets terug naar huis na een dag werken, het is al donker en ik ruik de mist op het weiland, ik ruik de openhaard die bij mensen brandt, zie de maan en hoor en ruik de koeien in een stal.

Geweldig… ik geniet!

Gerelateerde artikelen

AU!

Door:

Er is iets gebeurd. Iemand heeft iets gezegd, iets gedaan of juist nagelaten en ik voel me gekwetst. Begrijp je dat? Hoe zou jij je voelen als iemand die je dierbaar is zo onzorgvuldig met je omgaat?

Lees verder

FemNa40