De badkamer van de toekomst

Als er in de toekomst één ding zal zijn waar we bewust tijd voor moeten maken, dan is het tijd voor onszelf.

De plek waar we ons even terug kunnen trekken in ons eigen huis wordt daarom extra belangrijk en daar komt de badkamer om de hoek kijken.

 

Een inrichting die luxe uitstraalt en bovendien uiterst functioneel is, maakt dat je schaarse me-time hier optimaal benut. Dat voelt alsof je in een fijn hotel bent, maar dan met het gemak van thuis.

Hotelgrandeur voor thuis

Een ruim bad of inloopdouche, modern design, rijke verzorgingsproducten, vloerverwarming en een overvloed aan fluffy handdoeken: badderen in een hotel is als een klein cadeautje. Die ervaring zou je elke dag wel willen!

Gelukkig is bijzonder design beschikbaar voor iedereen. Daarmee creëer je thuis datzelfde luxe gevoel.

Innovatie rond de wasbak

Foto links: Alape Unisono, www.alape.com. Foto rechts: Wastafel Serenity van DuPont™ Corian®, www.portraitsoflife.corian.com
 

Een hotelkamer is tegenwoordig niks zonder uitgesproken sanitair design. De bijzondere materialen en vormen die voorheen voorbehouden waren aan de hospitality branche zijn er nu ook voor thuis. Een ronde wastafel is zo’n design statement.

Het unieke design van de wastafelzuil van Alape is mogelijk door een innovatief en flinterdun geglazuurd staal. Geglazuurd stalen waskommen bieden vormzuiverheid tot op de millimeter en kwaliteit op het hoogste niveau.

Het karakteristieke materiaal is licht van gewicht en harder dan graniet of smaragd en kenmerkt zich door een hoge slagvastheid. De kraan kan in de muur worden bevestigd of vrijstaand naast de pilaar worden geplaatst.

Wie de chique uitstraling van een hotel nastreeft maar er in plaats van standaard liever op los customiset,
kan terecht bij het vernieuwde assortiment van DuPont™ Corian®. De schoonheid van Corian® ligt in zijn aanpassingsvermogen.

Het is een veelzijdig materiaal dat organische of rechte vormen kan aannemen zodat ontwerpen aan ieders persoonlijke voorkeur kunnen worden aangepast.

De mooie lijnen van de Serenity wastafel in combinatie met een stalen frame en Corian® Deep Sable (met de DeepColour™ Technology) zorgen voor een elegant samenspel en maken de badkamer tot een blikvanger die doet denken aan een luxe hotelsuite. 

Tot in de puntjes verzorgd

Foto: Geesa Tone badkameraccessoires, www.geesa.nl
 

In een hotelkamer vind je geen allegaartje van bakjes en houders. Wie voor de luxe look gaat, zorgt er dus voor dat alles bij elkaar past. Geesa is een Nederlands merk voor badkameraccessoires dat wereldwijd aan luxehotels levert.

Het merk werkte samen met topdesigners Marcel Wanders en Gijs Bakker en de nieuwste collectie Tone won een prestigieuze iF design prijs voor zijn elegante, slanke en compacte vormgeving.

Nu zijn de producten - van zeeppomp tot handdoekring - er naast chroom ook in goudkleur voor een weelderige uitstraling.

Optimaal persoonlijk gemak


Foto: Geberit DuoFresh toilet, www.geberit.nl


Een ochtendroutine moet vlekkeloos verlopen om optimaal aan de dag te beginnen. En dus moet alles zijn zoals jij het het liefst hebt. Daar kan fijn design een handje bij helpen.

Wanneer er dan ook nog een vrolijke soundtrack op de achtergrond klinkt, staat niks in de weg van een goede start van een nieuwe dag!


Foto links: DuPont™ Corian®, www.portraitsoflife.corian.com. Foto midden: DuPont™ Corian® Serenity, www.portraitsoflife.corian.com. Foto rechts: Kartell by Laufen
 

Bron: Perscentrum Wonen en Woonmodtrends

Foto boven: Grohe F-digital Deluxe, www.grohe.nl


 

Gerelateerde artikelen

FemNa40