Hip behang

Ga je voor hip behang?

Geen trend gaat aan jou voorbij: je volgt streetstyle blogs op de voet en instagramt erop los.

Je wilt alles proberen, maar weet niet hoe je dingen moet afstylen om ze eigen te maken.

 


Die durf pas je ook toe in je interieur. In plaats van een hele hoop nieuwe accessoires te moeten kopen, weet je dat je met een nieuw behang direct een groots gebaar maakt.

Bovendien vormt dat nieuwe behang een perfecte achtergrond voor je selfies. Met deze prints op de muur zit je bovenop de trends; of je nu kiest voor urban invloeden uit the city that never sleeps of kiest voor a ticket to the tropics met palmenprints en vogels.


ESTAhome.nl – Brooklyn Bridge


Hipsterhuis

De ontwerpers van ESTAhome gingen op excursie naar Brooklyn en slaagden erin alles wat een hip huis betaamt in één collectie te vangen.

Dat maakt het nog lastig kiezen tussen patronen van opgespelde vlinders, fietsen, typografie van het handgeschreven menubord-variant, schrootjeshout of een ‘net echte’ witgeverfde bakstenen muur.

Terwijl de prints refereren aan o-zo hippe ambachtelijke invloeden, is het behangen zelf alles behalve dat. Behangen is namelijk niet meer wat het geweest is: de lijm smeer je tegenwoordig direct op de muur, waar je het behang vervolgens in een wip tegenaan plakt.


Graham & Brown – Me & Mr Black


Monochrome mode

Zwart-wit is nooit uit de mode, maar Graham & Brown weet deze klassieke combinatie helemaal van nu te maken met de Me & Mr Black collectie.

Wat dacht je van een delicaat patroon van paardenbloempluisjes, een robuuste brede streep of een patroon dat overduidelijk van nu is, maar doet denken aan Hollandse tegeltjes en klederdracht?


Eijffinger – Rice


Met stip zonder winterdip

In een huis waar de muren zijn voorzien van gele stippen, zoetzure citroentjes of pastelkleurige zwaluwen heeft een winterdip geen kans. En in een kamer waar de confetti van de muur lijkt te spatten, is het altijd een beetje feest.

Het Deense woonmerk Rice zorgt graag voor wat ‘everyday magic’ en werkte samen met het Nederlandse Eijffinger met wie ze een kleurrijke woonfilosofie deelt, aan een eigenwijze behangcollectie die barst van het optimisme.


BN Wallcoverings – Designed for Living

 

Bron: Perscentrum Wonen

Gerelateerde artikelen

Behangtrends 2015 (2)

Door:

De grote lijnen van je interieur, Houd je het graag net wat neutraler op de muur, maar wil je het interieur wel aankleden, dan kies je voor een structuurbehang met een subtiel grafisch patroon.

Lees verder

FemNa40