De allerleukste cadeautjes

Natuurlijk wil je geen dertien-in-een-dozijn inrichting. En uiteraard wil je met de feestdagen op unieke wijze een fijne sfeer in huis brengen.

En jouw cadeautjes? Die leveren enthousiaste ‘oh’s en ah’s’ van de ontvangers op. Een onmogelijke opgave? Zeker niet! Nouss Concept Store regelt het voor je. Of het nu gaat om een sieraad of een woonkussen. Of je nu op zoek bent naar dé perfecte boomdecoratie voor kerst of die ene waanzinnige lamp.

 

Anouschka van der Laan lanceerde eind vorig jaar haar webwinkel noussconceptstore. Een verzamelplaats voor mooie en unieke design producten. Je  vindt er van alles op gebied van wonen, lifestyle, fashion en stationary. De shop verkoopt producten van diverse inspirerende ontwerpers. Dus met de feestdagen in het vooruitzicht, is Nouss Concept Store de aangewezen plek om te shoppen.

Sfeer in huis

Nu de donkere dagen weer aanbreken, is mooi licht in huis onontbeerlijk. Vaak is verlichting een ondergeschoven kindje in de aankleding van een huis. Zonde: want ook zonder dat hij brandt, kan een lamp een pronkstuk in de huiskamer zijn. Een goed voorbeeld hiervan is de Lamp BETON van ontwerpster Renate Vos. Deze hanglamp is  ontstaan uit een experiment met de materialen beton en siliconen rubber. De lamp heeft een strak uiterlijk en is grotendeels van beton met een rand siliconen rubber waardoor de lamp een heel warm licht geeft.

Een geheel ander stukje sfeer breng je met de hangers van Mo Man Tai. Deze decoratieve vogeltjes doen het geweldig in de kerstboom, maar zijn ook prachtig aan sobere takken. Mo Man Tai betekent overigens 'geen probleem' in het Cantonees. Ontwerpster Ulrieke Jurklies wil met haar ontwerpen verrassen en indruk maken. Ze combineert oude technieken met moderne productie technieken met mooie de esthetiek is dat de basis van het tijdloze 'design' van haar producten.

Feestdagen met kids

Het is altijd weer gezellig om samen met de kinderen kerstkaarten te knutselen. De DIY kerstkaarten én waxinelichthouders van De Krantenkapper zijn ideaal om hiervoor te gebruiken. De kaarten zijn namelijk niet alleen als kaart, maar ook als lantaarn te gebruiken omdat er brandwerend papier is gebruikt. Laat de kids de glinsterende gaatjes prikken, schrijf er zelf een mooie kerstgroet op en stop het stukje sfeer in de enveloppe. Perfect als opstuur-Kerst-cadeau of gewoon voor in je eigen huis.

Ben je nog op zoek naar het ultieme cadeau voor de kinderen voor de Feestdagen? Dan ben je wederom op de juiste plek bij Nouss Concept Store. De tipi van MOLI (My Own Litle Indian) is speciaal gemaakt voor kinderen om hun eigen fantasiewereld verder te ontdekken. De tipi wordt geleverd inclusief de houten palen, een katoenen draagzak, de struisvogelveren en een katoenen vloerkleedje.

Nouss Concept Store: voor je eigen huis, voor het huis van je vrienden en voor de allermooiste feestdagen!

    

Bron

Gerelateerde artikelen

FemNa40