Je hal als eerste indruk

Een huis biedt bescherming tegen de elementen; het interieur is een veilige plek met in elke hoek een bijzondere herinnering.

De meubels en accessoires weerspiegelen je persoonlijke smaak, maar hoe zit het met de huls van het interieur?

De stijlmakers die je niet vaak wisselt, maar die van grote invloed zijn op de sfeer en het binnenklimaat.

 

We nemen deze week de basis voor een mooie hal onder de loep.

De eerste indruk

We kijken naar een plek in huis die niet de aandacht krijgt die hij wel verdient. Jassen, schoenen, tassen en sleutels, ze komen allemaal in de hal terecht. Maar de gang vormt wel de eerste indruk van een huis en je wilt dat deze een goede is.

Toch wordt deze ruimte vaak vergeten tijdens het inrichten van een huis. Hoog tijd om eens goed te kijken hoe de hal zo mooi en praktisch mogelijk geordend kan worden. Met slimme oplossingen creëer je een opgeruimde gang waar het fijn binnenkomen is.


Nomess Copenhagen

 

Georganiseerde gang

In de opstapelbare lades van Nomess Copenhagen passen al je schoenen, sjaals en hoeden. Doordat ze transparant zijn, zie je wat er in welke lade zit en stel je favoriete items mooi tentoon. En met deze hangers word je jas ophangen een spel!


Nomess Copenhagen Line-up kapstok

 

Zonnebrillen, sleutels, mobiele telefoons: deze kleine voorwerpen kun je makkelijk kwijt op de kroonlijst van de strakke Line-up kapstok. De draaibare haakjes klappen in wanneer er geen jas aanhangt, zodat het er, ook in een kleine ruimte, altijd opgeruimd uitziet.

 


Norrmade Hang Sitt

 

Multifunctioneel? Daar steken we een stokje voor

In de kapstok van het eveneens Deense Norrmade komen twee functies samen. De stokken zijn aan de bovenkant voorzien van gleufjes waar het lusje van een jas in blijft hangen. Op het ingebouwde krukje trek je rustig je schoenen aan en uit.


Schönbuch Dice-systeem

 

Mix en match

Met de eenvoudige, rechthoekige elementen van het Dice-systeem van Schönbuch maak je van de gang een mooi geheel. Jassen, tassen en schoenen worden van het zicht ontdaan. Je kunt zelf kiezen welke elementen
- zoals verschillende kasten, een dressoir, kapstok en spiegel - je waar plaatst. Combineren kan eindeloos,
zowel in kleur als maat. De gestoffeerde panelen van deze modules geven de hal een warme uitstraling.


Schönbuch Epoca consoles

 

En in de Epoca consoles en kleine hangkastjes, ook van Schönbuch, kun je de dagelijkse voorwerpen kwijt die je graag altijd binnen handbereik hebt. Een grote spiegel erbij weerkaatst het buitenlicht en zorgt ervoor dat de gang groter lijkt.

Bron: Perscentrum Wonen en Woonmode Trends

Gerelateerde artikelen

Behangtrends 2015 (1)

Door:

Na wat een tijdperk lijkt waarin glad gestucte muren in wit of natuurlijke tinten thuis de toon zetten, is het nu behang dat floreert, met rijke flora en fauna prints, marmer- en houteffect of grafische lijnen.

Lees verder

Behangtrends 2015 (2)

Door:

De grote lijnen van je interieur, Houd je het graag net wat neutraler op de muur, maar wil je het interieur wel aankleden, dan kies je voor een structuurbehang met een subtiel grafisch patroon.

Lees verder

FemNa40