Kerstdecoratie trends 2014

Het wordt ons dit jaar niet makkelijk gemaakt als je gaat shoppen voor je kerstdecoraties.
De kersttrend van 2013 om zelf creatief te zijn,
kan nog steeds. Bij het zoeken naar een kerstboom werden we blij verrast door het vele aanbod en de kleuren. Dat wordt moelijk kiezen.

Doen we nog hetzelfde als vorig jaar of willen we die leuke roze decocaties, die geheel witte boom, een boom vol met nostalgische ornamenten of retro... de keuze is enorm.

 

De trends voor dit jaar bestaan voornamelijk uit de kleuren wit, grijs, zwart, zilver en goud als de accentkleur. Maar dit jaar zie je ook heel veel pasteltinten zoals roze en lila. Wat je ook veel tegenkomt is het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout en tin. Maar natuurlijk is de traditionele boom in het wit en rood eveneens niet weg te denken.

Naast een bepaalde kleur kan een thema, een ster, nostalgische ornamenten, retro kerstballen of de persoonlijke verzameling een inspiratiebron zijn. Laat je fantasie de vrije loop en kies voor decoraties die bij jou passen. Hieronder tref je wat ideetjes aan.

   
Pinterest

Wat we gezien hebben bij een tuincentrum.

  

   

Gerelateerde artikelen

Elke dag kerst in huis

Door:

Kerst is het overal in huis: er is immers keuze genoeg! Op de winkelvloer en op Pinterest lonken de versieringen en in de bladen schreeuwen de koppen ons toe: It’s the season to decorate!

Lees verder

FemNa40