Leesvoer om naar uit te kijken in september

De septembermaand is begonnen en voor de meesten is de vakantie voorbij.

Al je boeken zijn uitgelezen dus wordt het tijd om op de druilerige dagen aan een nieuw exemplaar te beginnen.

Wij hebben een aantal boeken op een rijtje gezet die de moeite waard zijn om aan te schaffen.

 

 

Make more love - Ann-Marlene Henning & Anika von Keiser

 

Nooit te oud voor goede seks!

Als je midden veertig bent, loop je tegen lichamelijke veranderingen aan. Menopauze en verminderd libido zijn daar voorbeelden van. Je lijf wordt wat ouder en je behoeften kunnen veranderen. Hoe houd je het na twintig jaar huwelijk leuk in bed? Ernstige ziektes kunnen hun sporen nalaten.
Dat vraagt om een andere benadering van je seksleven.

De auteurs, seksuoloog en journalist schreven dit boek voor iedere 45+-er die op zoek is naar eerlijke informatie en meer seksueel plezier. Zij ondersteunen hun betoog met vele illustraties en fotografie. Zo ontstaat een niet-oordelend, realistisch en positief boek voor een groeiende doelgroep.

Bestel hier

 

Onze liefde - Ingeborg Bosch

 

We zijn er allemaal naar op zoek: een liefdevolle en gepassioneerde relatie. Maar wie kent de weg naar diepere liefde, intimiteit en passie, ook door de jaren heen? In haar vijfde boek laat grondlegster van PRI (Past Reality Integration), psycholoog en bestsellerauteur Ingeborg Bosch iedereen die de liefde in zijn relatie ziet wegkwijnen of die voelt dat er meer uit te halen is, zien hoe zelfs diep ingesleten relatiepatronen blijvend kunnen veranderen.

Onze liefde toont ons hoe we door de bril van onze kindervaringen naar onze partner kijken en zo de relatie schaden. Als we ons bewust worden hoe we daarmee ons beeld van de ander vervormen, kunnen we elkaar weer terugvinden in de liefde die er onder alle pijn en moeilijkheden vrijwel altijd nog blijkt te zijn. Onze liefde geeft naast analyse en inzicht ook oefeningen voor intimiteit en vervullende communicatie. Dankzij dit boek kan elke relatie weer de bron van liefde worden die ze ooit was.

Bestel hier

 

Laat me los - Anja Feliers

 

Tijdens een feestje ziet Kathleen een vroegere schoolvriendin terug. Deze vertrouwt haar toe dat haar man Alex al jaren kampt met een angstpsychose die zulke proporties heeft aangenomen dat het haar huwelijk langzaam maar zeker ruïneert. Ze vraagt Kathleen, die psychologe is, haar en haar man te helpen. Kathleen stemt toe maar al snel blijkt dat ze een hele klus heeft aan Alex. Iets uit het verleden domineert zijn leven, maar ondanks zijn schreeuw om hulp kan, wil en durft hij Kathleen niet in zijn ziel te laten kijken.

Wat houdt Alex achter? Waarom is hij zo overbeschermend ten opzichte van zijn dochter? Welk geheim draagt hij mee dat zijn ondergang zou kunnen betekenen? Kathleen ziet de ernst van de situatie in. Als ze Alex wil helpen, heeft ze geen tijd te verliezen.

Bestel hier

 

Wat voorafging - Anne George

 

David zit alleen in zijn auto en legt zijn bekentenis af. Hij is overstuur en misselijk. Zijn vrouw, Elle, ligt dood in het huis dat ze deelden. Hardop denkt hij terug aan hun intense, intieme relatie en wat tot deze verschrikkelijke nacht heeft geleid.

Ook Elle, haar levenloze lichaam ontstijgend, probeert aan zichzelf uit te leggen waar het in hun relatie is misgegaan.
Voor ze David ontmoette, leidde ze een fantastisch leven als succesvol filmmaakster en geliefde vriendin. Hoewel haar relatie met David turbulent was, had ze nooit kunnen bedenken dat haar aantrekkelijke - maar complexe - man zo ver zou gaan.

Wat voorafging is een huiveringwekkend en aangrijpend relatiedrama. Anna George schreef een ijzersterke,
moderne thriller over de donkerste uithoeken van de liefde.

Bestel hier

 

 

Gerelateerde artikelen

FemNa40