Boek: In 28 dagen van gifbelt naar tempel

De methode die onder andere Doutzen en
Rens Kroes, Danielle Oerlemans en supermodel
Cato van Ee inspireerde.

 


Met de zomer in zicht gaan veel mensen weer extra aandacht aan hun lijf besteden. In navolging van een grote groep celebrities kiezen steeds meer mensen voor een detox.

Dat is goed nieuws, want detoxen is een hele gezonde manier om je energieker, fitter en blijer te voelen. En dat kan gewoon met heel erg lekker eten.

Dat laat Jacqueline van Lieshout, dé detox coach van Nederland zien in haar totaal vernieuwde boek
'In 28 dagen van gifbelt naar tempel'.

Jacqueline van Lieshout heeft met haar methode al meer dan 30.000 mensen op weg geholpen naar een gezond en energiek leven, waaronder Doutzen en Rens Kroes, Danielle Oerlemans en Xander en Sofie de Buisonjé.

Het geheim van deze toegankelijke methode is dat je het niet hoeft te doen op alleen maar sappen, gierst en boekweit, maar juist met geweldig lekker en echt eten. Omdat je bent wat je eet.

Plezier

In 'In 28 dagen van gifbelt naar tempel' gaat het om het opruimen van je voedingspatroon, kritisch kijken naar wat erin gaat en wat dit je nu oplevert. Jacqueline van Lieshout leert je in slechts 28 dagen op een andere manier naar je eetpatroon kijken.

Sluit een aantal producten uit, eet zo puur mogelijk en leer waanzinnig lekker en makkelijk koken en eten.
Je zult ervaren dat alles wat je binnenkrijgt effect heeft op jezelf en hoe je dit na de vier weken ook zult blijven toepassen. Met plezier.

Gezondheid

Deze totaal vernieuwde versie van Jacqueline’s bestseller 'In 28 dagen van gifbelt naar tempel' staat vol nieuwe fantastische en maakbare recepten en veel extra informatie.

Dit boek is een must-have voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt en zich graag blijvend fit, blij en gezond wil voelen.

Het boek is te koop bij Bol.com

Gerelateerde artikelen

FemNa40