Leesvoer om naar uit te kijken in november

November, het koude weer komt gelukkig langzaam op gang, maar toch...

Het is mistig en druilerig, dus tijd om 's avonds op de bank te kruipen met een goed boek.

 

 

Als al je boeken zijn uitgelezen, wordt het tijd om een nieuw exemplaar te kopen. Wij hebben een aantal toppertjes op een rijtje gezet die de moeite waard zijn om aan te schaffen.

Deze is voor jou Tekst Tekst & Uitleg - Daphne Deckers

 

Iedere week weet Daphne Deckers duizenden lezers te raken met haar column in De Telegraaf. Altijd spot ze trends voordat het trends zijn en behandelt ze zaken in het leven die ons allemaal aangaan.

Ontroerend, grappig en herkenbaar zijn haar stukken over haar gezinsleven. Daphne is zeer actief op Facebook en Instagram en zo krijgen de fans een interessant kijkje in haar drukke leven!

Bestel hier

 

Sneeuwengelen - Suzanne Vermeer

 

Ze waren met z’n zessen en kenden elkaar uit het Leidse studentenleven. Een hechte club meiden die lief en leed met elkaar deelden en die elk jaar samen op wintersportvakantie gingen. ‘De sneeuwengelen’ noemden ze zichzelf. Succesvol in hun werk, niet altijd even succesvol in de liefde en de wereld leek aan hun voeten te liggen. Totdat een van hen kwam te overlijden...

De dood van Daphne komt keihard aan in de groep, maar tegelijkertijd maakt het de band tussen de vrouwen nog sterker. Ze sluiten een pact en beloven elkaar dat ze altijd voor elkaar zullen zorgen, zoals ze ook voor hun vriendin hadden gezorgd toen zij ziek werd. Dan slaat het noodlot toe. Een ongeluk, niemand weet precies hoe het heeft kunnen gebeuren.
Maar bepaalde zaken kloppen niet. Was er misschien opzet in het spel? Maar waarom? En wie zou er dan achter zitten?
Langzaam maar zeker komen er barstjes in wat de perfecte vriendinnengroep leek te zijn.

Bestel hier

 

Op de hielen - Karen Rose

 

Karen Rose, de koningin van de romantische spanning.
De spanning van Karin Slaughter vermengd met de romantiek van Nora Roberts. 'Op de hielen' is een thriller waarin stalkers, een erfenis en een duister verleden een rol spelen.

Psychologe Faith probeert een nieuw leven op te bouwen in het huis van haar oma dat ze onlangs erfde. Wanneer er in de buurt twee studentes worden vermist en de FBI een groot onderzoek opent, wordt Faith geconfronteerd met een duister verleden dat ze graag had willen vergeten. En haar stalker lijkt dichterbij dan haar lief is...

Bestel hier

 

Wild Verbonden - Christina Lauren

 

Een wilde nacht in Las Vegas met drie sexy mannen pakt voor de vriendinnen minder ongedwongen uit dan gepland. Terwijl de alcohol rijkelijk vloeit, sluiten zij een pact: ze geven alle drie het jawoord aan de drie onbekenden. In dit laatste deel van de Wild-serie besluiten Lola en haar kersverse Australische echtgenoot Oliver dat ze niet met elkaar naar bed gaan. Dat zou hun vriendschap alleen maar ingewikkelder maken.

Eigenlijk willen Lola en Oliver allebei meer van elkaar, maar die ware gevoelens durven ze niet te uiten. Vinden ze de moed om te erkennen dat ze eigenlijk perfect voor elkaar zijn?

Bestel hier

 

Gerelateerde artikelen

FemNa40