Leesvoer om naar uit te kijken in oktober

Het is alweer oktober.

We mogen niet klagen met het mooie weer van de afgelopen weken.

Ondanks dat het nog mooi weer is, kan het
's avonds wat afkoelen.

 

Tijd om op de bank te kruipen met een goed boek. Als al je boeken zijn uitgelezen, wordt het tijd om een nieuwe te kopen. Wij hebben een aantal boeken op een rijtje gezet die de moeite waard zijn om aan te schaffen.

Zonder angst - Lisa Gardner

 

Detective D.D. Warren raakt gewond bij het intensieve onderzoek naar moorden die verdacht veel lijken op die van seriemoordenaar Harry Day. Alleen: Harry Day is al veertig jaar dood. Het spoor leidt naar zijn twee dochters. Shana Day trad in haar vaders voetsporen en zit al jaren vast voor meerdere moorden.

Zijn andere dochter, Adeline, werkt inmiddels als psychiater en heeft een zeldzame genetische aandoening waardoor ze geen pijn kan voelen. D.D. Warren gaat op bezoek bij Adeline.
Hoe kan haar zus, die al tien jaar eenzaam is opgesloten,
de belangrijkste verdachte zijn voor deze brute moorden?
Of is Adeline zelf misschien beïnvloed door haar vader?

Bestel hier

 

Winter in New York - Chantal van Gastel

 

In Winter in New York verwacht Lois haar relatieproblemen te kunnen ontvluchten in de meest geweldige stad ter wereld. Maar een sneeuwstorm verstoort haar plannen.
In Een kerstbelofte staat Janna er na het verlies van haar grote liefde helemaal alleen voor op kerstavond.

Of toch niet?

Tess wordt gestrikt als kandidate in de succesvolle tv-show Love Shack waarin verre liefdes met elkaar herenigd worden.
En in Stop! brengt de kerstgedachte Mia op heel andere ideeën voor haar toekomst.

Bestel hier

 

Wat ons niet zal doden - Millennium 4

 

Hij is een charmante man, een kritische journalist van middelbare leeftijd en uitgever van het beroemde en beruchte tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde vrouw met piercings en tattoos én ze is een computerhacker van wereldklasse. In Wat ons niet zal doden kruisen Mikaels en Lisbeths wegen opnieuw en gaat hun verhaal van Stieg Larssons Millennium-serie verder.


Het tijdschrift Millennium heeft nieuwe eigenaren gekregen. Boze tongen beweren dat Mikael Blomkvist zijn beste tijd heeft gehad. Lisbeth Salander is rusteloos. Ze neemt risico's die ze normaal gesproken zou vermijden. Als Blomkvist een telefoontje van ene professor Frans Balder krijgt, hoopt hij met deze informatie de scoop te hebben die hijzelf en Millennium zo hard nodig hebben. Balder is een autoriteit op het gebied van kunstmatige intelligentie en zegt zeer gevoelige informatie te hebben over de Amerikaanse inlichtingendiensten. Hij voelt zich bedreigd en heeft haast om zijn verhaal te doen. 

Bestel hier

 

Wat voorafging - Anne George

 

Superspannend!

Het was nooit de bedoeling geweest, maar hij was tot over zijn oren verliefd op haar. En dat ze als docente op zijn school zou beginnen, maakte hun verhouding alleen maar spannender. Wanneer Yasmine de relatie plots verbreekt, probeert David hardnekkig tot haar door te dringen.

Tevergeefs. Maar zij is alles voor hem. Hij zal haar nooit meer laten gaan... Levensecht, emotioneel en superspannend.
Hij keek de lege schoolgang in. Ze zou eindelijk luisteren naar hem. Hij zou er alles aan doen om haar voor zich terug te winnen. Niets of niemand kon hem nu nog tegenhouden.
Voor hij de trap opging, haalde hij het geweer uit zijn jas.
Nog een laatste keer keek hij om.

Bestel hier

 

Gerelateerde artikelen

FemNa40