Bioscoop: Mothers’day

We volgen de perikelen van een stel jonge moeders, oudere moeders en dochters op zoek naar hun moeders.

Of juist niet zo hard op zoek.

 

Sandy was gelukkig gescheiden totdat ze erachter kwam dat haar ex-man weggelopen is met een veel jongere vrouw. Nu moet ze leren omgaan met grote veranderingen in haar leven omdat haar twee jongens een stiefmoeder hebben.

Zusters Jesse en Gabi krijgen een onverwachte verrassing van hun moeder die niet blij is dat ze erachter is gekomen dat Gabi lesbisch is en Jesse getrouwd is met een gekleurde man.

Miranda heeft geen kinderen en is druk bezig met haar carrière. Kristin geniet van het leven als een nieuwe moeder, maar voelt de druk van haar vriend om te trouwen. Bradley zijn vrouw is vorig jaar overleden en probeert om een goede ouder te zijn voor zijn twee meisjes.

Regie
Garry Marshall

Cast
Jennifer Aniston
Julia Roberts
Kate Hudson
Brittany Robertson
Timothy Olyphant
Jason Sudeikis
Sarah Chalke
Margo Martindale
Jon Lovitz
Shay Mitchell
Grayson Russell

Trailer

 

Gerelateerde artikelen

Amy Adams is de ideale vriendin

Door:

Amy Adams is geboren in 1974 en binnen vijftien jaar uitgegroeid tot één van de bekroonde lievelingetjes van Hollywood. Met haar prachtig lange haren, opvallend blauwe ogen en geweldige persoonlijkheid.

Lees verder

Bioscoop: 3 Coers

Door:

Deze film draaide op het filmfestival van Venetië waar hij kans maakte op een Gouden Leeuw en is vanaf 6 november in de bioscoop.

Lees verder

FemNa40