De AirWheel

Geen stress voor files, overvolle bussen of gestolen fietsen meer.

Vanaf vandaag wordt elke afstand bereikbaar dankzij AirWheel, het nieuwste revolutionaire vervoersmiddel voor jong èn oud.

Kort door de bocht is het een Segway met één wiel, twee voetplankjes en geen stuur. Je bestuurt ‘m door je lichaam te leunen in de richting die je op wilt.

 

Met z’n 12 kilo en een bereik van minimaal 23 kilometer is de AirWheel het meest vriendelijke elektrische vervoersmiddel ter wereld.. En het ziet er ook nog eens cool uit.

Op een laadbeurt van slechts 90 minuten gaat de accu van de AirWheel ongeveer 23 kilometer mee. Hij haalt een snelheid van maximaal 18 km/uur. Door lichtjes naar voren te leunen accelereert de AirWheel, de rem wordt geactiveerd als je achterover leunt. Easy! Daarmee is het de perfecte kameraad voor treinreizigers die het laatste stukje van hun reis graag snel, flexibel en hip willen voltooien.

Handzaam

Groener en slimmer wordt een vervoersmiddel niet. De AirWheel is makkelijk mee te nemen in bus of trein dankzij het handvat, de bijpassende rugzak én het minimale gewicht van 12 kilo. Andersom kan de compacte eenwieler wel 120 kilo dragen, waardoor het een serieuze optie is voor alle leeftijden. Overigens heeft de meest geavanceerde AirWheel Q3 een bereik van maar liefst 65 kilometer. Opladen duurt daarbij een half uurtje langer, maar het brengt je dan ook bijna drie keer zo ver.

Praktisch

Nog even snel een boodschap halen, iets wegbrengen of gezellig met vrienden afspreken in de stad gaat vanaf nu veel gemakkelijker en vooral sneller met de AirWheel. Een afstand die lopend net even te veel tijd kost of gewoon omdat het leuker is om ‘anders’ in de buitenlucht naar je (verre) bestemming te gaan zonder last te hebben van de drukte van alledag. Voor iedereen is er wel een reden om op de AirWheel te stappen. Met zo’n 12 tot 18 kilometer per uur wordt elke bestemming in no-time bereikt.

Business

Een stukje vrijheid richting zakenman, arts, conciërge of welke beroepsgroep ook die regelmatig afstanden moet maken gedurende de dag. De stabiele AirWheel brengt je van kantoor naar afspraak en glipt daarbij soepel voorbij aan onpraktische vervoersmiddelen of grote loopafstanden. De korte laadtijd van 90 minuten is nooit een probleem tijdens het werken. Niet onbelangrijk: de AirWheel is volledig handsfree waardoor je tijdens de rit een laptoptas, dossiers of paraplu kunt dragen of een bakkie To Go-koffie kunt drinken.

 

De AirWheel is verkrijgbaar in vijf uitvoeringen. Instapmodel X3 is de lichtste van het stel met een bereik van 20 km. De X6 Music haalt dezelfde afstand, maar is met 12 kilo net iets zwaarder en heeft de mogelijkheid om muziek af te spelen via Bluetooth. De zwarte X8 kan 23 km rijden op één accu. De Q1 heeft twee wielen.
De meest geavanceerde is de tweewielige Q3 met een bereik van maar liefst 65 km.

Meer info op airwheelnederland.nl

Gerelateerde artikelen

Bepaal een deadline op je dromen

Door:

Waarom schuif je je grootste dromen al jaren voor je uit? Heb eens het lef om een deadline op je dromen te zetten. Zo maak je van je droom een doel, en vergroot je de kans dat je droom uitkomt.

Lees verder

FemNa40