De Amsterdam City Swim

De Amsterdam City Swim 2014 vindt zondag
7 september weer plaats.

Zoals alles in het leven kost het vinden van antwoorden voor ALS veel geld en dit proberen duizenden mensen bij elkaar te zwemmen.

Eén van de beste vrienden van mijn zoon Sven is zijn vader verloren aan deze slopende ziekte ALS.

 

Sven aan het woord

Aan het lot overgeleverd worden. In mijn ogen niks frustrerender. Dat is wat de familie van een goede vriend van mij overkwam, toen ze te horen kregen dat bij de vader de ziekte ALS geconstateerd was.

Op zijn Amsterdams gezegd: Klote nieuws.

Nu kunnen wij met de City Swim iets voor deze mensen betekenen. Over ALS is nog heel weinig bekend en voor onderzoek is geld nodig.

Mijn spieren zijn geld waard. Met een groep vrienden zwem ik 7 september door de Amsterdams grachten.
Nu kunnen we samen dit initiatief steunen en alle gezinnen hopelijk op korte termijn een sprankje hoop geven doordat er goed onderzoek naar gedaan kan worden.

Ziek word je in je eentje, oplossen en steunen doe je met z'n allen.

7 september is het dus zover! Dan gaat de speedo aan en duiken we het water in. De steun zou mij enorm eer geven! Samen halen we die finish!

Kijk ook even naar amsterdamcityswim.nl. Zou fijn zijn om hen allen te steunen!

High five!
Sven ten Hove

Gerelateerde artikelen

Alternatief of regulier?

Door:

Vorige week was er in het nieuws dat bijna de helft van de reumapatiƫnten kiest voor een alternatieve behandeling. Meestal gaat het hierbij om acupunctuur, voedingssupplementen of homeopathie.

Lees verder

Bepaal een deadline op je dromen

Door:

Waarom schuif je je grootste dromen al jaren voor je uit? Heb eens het lef om een deadline op je dromen te zetten. Zo maak je van je droom een doel, en vergroot je de kans dat je droom uitkomt.

Lees verder

FemNa40