Beautiful people

De mooiste mensen zijn zij die gelukkig zijn.
En sommige mensen zijn nu eenmaal het gelukkigst als ze in een relatie zitten.

Als we die relatie niet hebben gaan we op zoek.
Dat mag... We mogen namelijk gaan voor ons geluk.

 

Datingsites zijn inmiddels wel algemeen geaccepteerd. Waar dit vroeger vooral voor de ouderen onder ons was, is dit fenomeen onder jongeren nu net zo gewoon. Al gaat het dan soms een beetje anders door alle social media die we gebruikten.

Op verjaardagen mag je praten over jouw zoektocht en jouw avonturen. We doen er allemaal niet meer ingewikkeld over.

Au!

Waar volgens mij nog het meeste taboe op zit, is dat eigen gevoel dat je niet deugt als het niet vanzelf gaat om iemand te ontmoeten met wie je het leuk kunt hebben, met wie je een toekomstperspectief kunt ontwikkelen.

Die iemand, die afhankelijk van de levensfase waar je je in bevindt, van belang is voor welke vervolgstappen je gaat zetten.

Je mag best weten dat dat ook voor mij wel een item is geweest. De waarom vraag. Waarom ben ik niet leuk genoeg? Waarom is er niemand die écht voor mij wil gaan?

Herkenbaar?

Best pijnlijk als je zo over jezelf denkt. En juist dan ga je wanhopig op zoek. Want je wilt graag die partner vinden die jou gaat bevestigen in dat je er wél mag zijn. Dat je wel deugt, dat je leuk genoeg bent.

Me

Maar hee... de enige die écht van jou zou moeten houden ben jij. De enige met wie je echt zeker weet dat je er de rest van je leven mee gaat doen, ben jij. Degene die het beste kan weten wat jij nodig hebt, waar jij van houdt en waarvan niet, waar jij behoefte aan hebt en waaraan niet... juist, dat ben jij.

Dus... 'BAM' houd van jezelf, zorg voor jezelf en heb het goed met jezelf. De leukste lief voor jezelf ben jij zelf! Echt waar.

In liefde, as always,
Ziza

Gerelateerde artikelen

FemNa40