De Dating Coach

Na zeven jaar 'research' te hebben gedaan, met wisselend succes, mag ik eindelijk mijn ervaringen in gaan zetten om andere singles te helpen de 'foute' mannen en vrouwen eruit te filteren en ze te helpen een fantastisch profiel te schrijven,
goede foto's te plaatsen, maar ook te coachen.

Wat wíl je, wat zoek je, maar ook: wat heb je zelf te bieden en matchen die dingen wel met elkaar?

 

Vaak moet je eerst de juiste man/vrouw wórden om de partner aan te trekken die daarbij hoort.
Ga bijvoorbeeld niet onmiddellijk na een scheiding het datingpad op, dat is een hele grote valkuil waar ikzelf ontzettend ben ingedonderd.

Zorg eerst dat je je leven 'heelt', jezelf 'heelt', want het is een ware jungle op het glibberige datingpad. Het is ontzettend verleidelijk in verband met alle aandacht, maar doe het niet!

Het ontstaan van dating coach

'De Dating Coach' is eigenlijk ontstaan omdat ik het één op één daten hartstikke zat was, telkens is het weer een soort van sollicitatiegesprek/vleeskeuring en word je geacht je hele (vaak pijnlijke) verleden op tafel te gooien, terwijl je daar waarschijnlijk helemaal geen zin (meer) in hebt.

Ondertussen word je van top tot teen bestudeerd en het is nog maar de vraag of je doorgaat naar 'de tweede ronde'. En dan heb ik het nog niet eens over de hele ritsen mannen die getrouwd blijken te zijn en/of slechts uit op een 'spannende' avond.

Zelf heb ik serieus overwogen mijn hele verleden op een A4-tje te proppen en dit de desbetreffende persoon te mailen vóór de eerste date, onder het mom: 'zo dan hebben we dat ook maar weer gehad'.

Veel leuker leek het mij om met wat meer mensen lekker uit eten te gaan, een wijnproeverij te organiseren,
een kookworkshop of gezellig met elkaar op reis te gaan naar een mooie locatie en al deze dingen te combineren.

Liefst alleen maar met singles (40+) die écht een partner zoeken, iets te melden hebben én ook gezelligheid zoeken in de vaak saaie en lege weekenden. 

Maar ook de vakanties zijn vaak een probleem als alleenstaande, en wat te denken van de feestdagen etc. 
Daar moeten we iets aan doen bedacht ik mij. Et voilà, de Dating Coach was geboren.

Lid worden

Iedereen die lid wil worden, moet wel eerst 'langs' mij, mag ook via Skype, maar leuker is het denk ik om naar de praktijk te komen om je in te schrijven en misschien meteen een coachingssessie in te plannen. Het eerste uur is gratis als je je inschrijft. Dan heb je je lidmaatschap er ook meteen uit.

De website is in de maak en ik ben hard op zoek naar leuke locaties, ideeën welkom!

En voor alle lezers met een relatie in welke vorm dan ook; koester je partner, bedenk hoe je haar/zijn leven vandaag nóg leuker kunt maken. Kijk eens naar de goede dingen en geef je partner een complimentje in plaats van te klagen over de dingen die niet leuk zijn.

Vind uit wat zijn/haar 'liefdestaal' is en leer die te spreken, En lieverds... mannen en vrouwen komen echt van een andere planeet, dus ja, we zijn verschillend en dat is nu juist zo fantastisch!

Ik heb inmiddels al een jaar een hele goede relatie, met iemand die ik al heel lang ken en tekort heb gedaan, waar ik niet genoeg tijd aan heb besteed en zelfs verwaarloosd. Maar het is helemaal goedgekomen tussen ons, we doen de leukste dingen en accepteren elkaar voor 100%.

Wie dat is? Dat vertel ik jullie de volgende keer!

Door fouten geleerd

Ik heb nog veel meer fouten gemaakt hoor, zie het maar als ontzettend veel ervaring die ik heb opgedaan om jullie te helpen. Wil jij trouwens ook je ervaringen met mij delen? Ze zijn nog altijd van harte welkom! Mail mij dan even: lucia.boer@planet.nl of stuur een PB op Facebook.

Wil je nu vast meer weten, like dan mijn Dating Coach pagina op Facebook of maak een afspraak voor info, inschrijving of coachingssessie via lucia.boer@planet.nl.

Heel veel liefs van Luusje

Gerelateerde artikelen

FemNa40